Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Το ίντερνετ είναι το νέο πεζοδρόμιο


Οι προαγωγοί «πουλάνε» ανήλικα κορίτσια μέσω διαδικτύου

Η 17χρονη Μέγκαν δεν φανταζόταν τι την περίμενε όταν αποφάσισε να κάνει δεσμό με έναν άνδρα αρκετά χρόνια μεγαλύτερό της. Τον ερωτεύτηκε και πίστευε ότι είχε βρει στο πρόσωπό του, τον γοητευτικό σύντροφο που ονειρευόταν.
Η αλήθεια ήταν διαφορετική.

Αυτό που είχε βρει ήταν ένας εφιάλτης σε ένα φτηνό μοτέλ. Ο «ονειρεμένος άνδρας» ήταν ένας αδίστακτος προαγωγός, ο οποίος την εξανάγκαζε να εκδίδεται και να πηγαίνει με 10-20 πελάτες κάθε βραδιά.



Η κοπέλα λέει ότι δεν βγήκε ποτέ στο πεζοδρόμιο, απλούστατα γιατί ο «προστάτης» της, την προωθούσε μέσω ίντερνετ.
Η ίδια λέει ότι ο προαγωγός της είχε ζητήσει, στην αρχή της «σχέσης» τους, να βγάλει μερικές γυμνές φωτογραφίες, δήθεν για να τις έχει ο ίδιος. Τελικά, οι φωτογραφίες αυτές ήταν το «υλικό» που χρησιμοποίησε για να συνοδέψει την αγγελία της Μέγκαν και να προσελκύσει τους πελάτες.

Η περίπτωση της Μεγκάν, την οποία παρουσίασε το αμερικανικό δίκτυο ABC, είναι μία από τις χιλιάδες που συμβαίνουν κάθε χρόνο στην Αμερική. Ανήλικα κορίτσια που προέρχονται κυρίως από μικρές πόλεις και αναζητούν το όνειρο σε κάποια μεγαλούπολη, πέφτουν στην «αγκαλιά» προαγωγών και καταλήγουν σκλάβες του σεξ.

Το διαδίκτυο έχει εξελιχθεί σε μεγάλο σύμμαχο των προαγωγών, οι οποίοι δεν χρειάζεται να βγάλουν τις κοπέλες στο δρόμο. Μια αγγελία με δελεαστικές φωτογραφίες είναι αρκετή για να στείλει τους πελάτες κατευθείαν στην πόρτα του δωματίου, σε ένα μοτέλ.

Η Μέγκαν κατάφερε να ξεφύγει με τον ίδιο τρόπο που το καταφέρνουν και άλλες κοπέλες. Είπε την ιστορία της σε έναν από τους πελάτες, ο οποίος τη λυπήθηκε και ειδοποίησε την αστυνομία. Όμως ο εφιάλτης συνεχίζεται για χιλιάδες άλλες κοπέλες.

Οι ιστοσελίδες που φιλοξενούν τις αγγελίες, θα μπορούσαν να συνεργαστούν με την αστυνομία και να τη βοηθήσουν να απελευθερώσει τις ανήλικες που εξαναγκάζονται στην πορνεία. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες τους υποστηρίζουν ότι δεν είναι υποχρέωσή τους να ερευνούν κάθε αγγελία που δημοσιεύουν και ότι, εφόσον ο πλέατης πληρώνει, εκείνοι δεν μπορούν να κάνουν διακρίσεις, ούτε και να ψάχνουν την ηλικία των ιερόδουλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)