Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

«Η παραμονή στο ευρώ συνδέεται άμεσα με τη νέα συμφωνία»


Για τον κίνδυνο ακυβερνησίας της χώρας προειδοποιεί ο Ευ. Βενιζέλος

Ότι η παραμονή στο ευρώ συνδέεται άμεσα με τη νέα συμφωνία, υπογραμμίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνοντας λόγο για κίνδυνο ακυβερνησίας της χώρας, εάν επαληθευτούν στις εκλογές τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο Ευ. Βενιζέλος απαντώντας στο ερώτημα αν η χώρα μπορεί να κυβερνηθεί στην περίπτωση που το εκλογικό αποτέλεσμα είναι κοντά στην εικόνα κατακερματισμού των πολιτικών δυνάμεων που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ο κ. Βενιζέλος δηλώνει «απερίφραστα όχι».

«Οι πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η παραμονή στο ευρώ συνδέεται άμεσα με τη νέα συμφωνία. Οι εκλογές δεν είναι μια καθολική δημοσκόπηση, είναι η ώρα της απόφασης», προσθέτει ο κ. Βενιζέλος.

Σημειώνει ότι το δίλημμα της εκλογικής αναμέτρησης είναι εάν «θα μείνουμε στην Ευρώπη ή θα μπούμε σε μεγάλες περιπέτειες». Επικρίνει τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για «μικροκομματικές νοοτροπίες» και δηλώνει ότι εξαιτίας της «επαμφοτερίζουσας συμπεριφοράς» του πρόεδρου της ΝΔ το μοντέλο της κυβέρνησης Παπαδήμου κρίθηκε «μη ικανοποιητικό».
ΠΗΓΗ:http://www.newsbeast.gr/

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
ο κύριος Βενιζέλος μιλάει για ακυβερνησία της χώρας και εμείς τώρα αναρωτιόμαστε το ΠΑΣΟΚ πότε κυβέρνησε; Εδώ και δύο χρόνια βλέπουμε ότι κυβερνάνε οι δανειστές μας και παράλληλα τοκογλύφοι, επιβάλουν νόμους, φόρους, τα πάντα και ο κύριος Βενιζέλος μαζί με του άλλους παριστάνουν τις μαριονέτες της πολιτική σκηνής της χώρας μας. Ο πρόεδρος τους ΓΑΠ έλεγε χρειαζόμαστε μια Παγκόσμια κυβέρνηση και την θέλουμε άμεσα, πόσο ανίκανος θα μπορούσε να είναι για να κάνει τέτοιες δηλώσεις;
Τώρα ήρθε η ώρα κύριοι να τελειώσει το σόου και να δείτε την αλήθεια, να πάτε στον αγύριστο, πάρτε μαζί σας και τα μνημόνια και τις συμφωνίες που κάνατε γιατί τελικά αντί να υποστηρίξετε το κράτος σας υποστηρίξατε την Γερμανία να κερδίσει 400 εκατομμύρια ευρώ, αυτό αν δεν είναι προδοσία τότε τι είναι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)