Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Πανικός για λίγες φθηνές πατάτες!

Μέχρι τις 12 το μεσημέρι η διανομή στα Χανιά

Ουρές σχηματίστηκαν σήμερα έξω από τα γραφεία του συλλόγου πολυτέκνων στην Κρήτη προκειμένου οι πολίτες να προμηθευτούν τις πατάτες Νευροκοπίου που διένειμε ο σύλλογος των Χανίων στα μέλη του με αντίτιμο 10 ευρώ τα 30 κιλά!

Οι δικαιούχοι συνωστίστηκαν από νωρίς το πρωί για να προμηθευτούν τα αγαθά, καθώς στις μέρες μας ακόμα και λίγες πατάτες σε πολύ χαμηλή τιμή αποτελούν αναγκαίο αγαθό ειδικά για τις πολύτεκνες οικογένειες.

Η διάθεση θα γίνεται μέχρι τις 12 το μεσημέρι.



ΠΗΓΗ:http://www.newsbeast.gr/

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
την στιγμή που ο λαός βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση, με πάνω από 1,5 εκατομμύρια ανέργους, που για να αποκτήσει φθηνές πατάτες περιμένει σε ουρές, έρχεται η Τρόικα και απαιτεί να μας φακελώσουν δίνοντας πλήρη προσωπικά στοιχεία μας στο Υπουργείο Οικονομικών. Ο λόγος ότι δεν πέτυχαν τους στόχους τους και υποθέτουν ότι οι φορολογούμενοι κλέβουν θεωρούμε ότι είναι το πρόσχημα, δυστυχώς δεν είναι τόσο άσχετοι όσο θέλουν να δείχνουν γιατί ξέρουν την αλήθεια ότι όσους φόρους και να βάλουν  όσο και να μειώσουν τους μισθούς αυτό που καταφέρνουν είναι να πετύχουν μικρότερα έσοδα και αύξηση της οικονομικής ύφεσης. Η οικονομική κρίση δεν δίνει περιθώριο σε κανέναν να κάνει σπατάλες και περιορίζεται στα τελείως απαραίτητα, ας αρπάξουν λοιπόν από τους έχοντες και όχι από τους ανθρώπους που δίνουν μάχη για την επιβίωση τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)