Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Ο Ντ.Τραμπ βάζει τέλος στoυς επαγγελματίες «αντιφασίστες» του Σόρος: «Θα κηρύξω τους ANTIFA τρομοκρατική οργάνωση»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε το Σάββατο ότι εξετάζει να εντάξει το ακροαριστερό κίνημα Antifa στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων.
Οι Antifa (συντομία του antifaschistisch)  είναι ένα παγκόσμιο σκιώδες κίνημα, το οποίο αποτελείται από πολλές αυτόνομες  ομάδες σε διάφορες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.  Οι ομάδες αυτές τρομοκρατούν εδώ και δεκαετίες με βίαιες πράξεις και διαδηλώσεις, οποιονδήποτε αυθαίρετα θεωρούν "φασίστα".
Ως "φασίστες" εννοούν φυσικά τους ανθρώπους που λένε ή κάνουν πράγματα που δεν αρέσουν στους χρηματοδότες τους.
Πολλές από τις ομάδες αυτές χρηματοδοτούνται από συγκεκριμένα συμφέροντα, πχ ο  δισεκατομμυριούχος George Soros έχει δεσμούς με την Antifa μέσω μιας ομάδας που ονομάζεται Συμμαχία για Παγκόσμια Δικαιοσύνη (AfGJ). Η φιλανθρωπία του Soros, γνωστή τότε ως το Ινστιτούτο Ανοικτής Κοινωνίας, έδωσε $ 100.000 στην AfGJ ($ 50.000 το 2004 και $ 50.000
το 2006).

Ενεργώντας ως φορολογικός χορηγός, η AfGJ έδωσε 50.000 δολάρια στο Refuse Fascism, μια οργάνωση Antifa. Αυτή η οργάνωση δημιουργήθηκε λίγες  εβδομάδες μετά την απροσδόκητη νίκη του Ντόναλντ Τράμπ επί της Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του 2016 και πρωταγωνίστησε στα επεισόδια του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια το 2017.

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα πως αυτές οι "ομάδες" υπό τη σκεπή του Antifa οργανώνονται και χρηματοδοτούνται.

«Εξετάζεται να κηρυχθούν οι ANTIFA, αυτοί οι δειλοί ακροαριστεροί παλαβοί που τριγυρνούν και χτυπούν ανθρώπους στο κεφάλι με ρόπαλα του μπέιζμπολ, μια Τρομοκρατική Οργάνωση (μαζί με την MS-13 και άλλους»), τόνισε ο Τραμπ με tweet του. «Θα διευκολύνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», πρόσθεσε ο μεγιστάνας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει επιτεθεί επανειλημμένα στο ακροαριστερό κίνημα, χαρακτηρίζοντας πρόσφατα τα μέλη του «άρρωστους, κακούς ανθρώπους» κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε μια προεκλογική του συγκέντρωση στη Βόρεια Καρολίνα.

Οι Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές Τεντ Κρουζ και Μπιλ Κάσιντι εισήγαγαν ένα ψήφισμα στα μέσα Ιουλίου ζητώντας να συμπεριληφθούν οι Antifa στον αμερικανικό κατάλογο τρομοκρατικών οργανώσεων. Οι γερουσιαστές χαρακτηρίζουν τα μέλη του κινήματος «τρομοκράτες, βίαιους κουκουλοφόρους τραμπούκους που ‘μάχονται τον φασισμό’ με πραγματικό φασισμό».
Στο ψήφισμα αναφέρονται σε μια επίθεση εναντίον του συντηρητικού δημοσιογράφου Άντι Νγκο κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, στα τέλη Ιουνίου, ενώ εκείνος παρακολουθούσε συγκρούσεις μεταξύ των ακροαριστερών και ακροδεξιών διαδηλωτών.
Μπορεί να πρόκειται για μία εσωτερική πολιτική απόφαση της Αμερικής, όμως οι τάσεις των ΗΠΑ μεταφέρονται και στον υπόλοιπο κόσμο. 
Αν περάσει το παραπάνω ψήφισμα μπορεί να δούμε και άλλες χώρες να βγάζουν αυτούς τους επαγγελματίες "αντιφασίστες" εκτός νόμου.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν αυτός που ουσιαστικά επανέφερε στο προσκήνιο τη λαϊκή δεξιά παγκοσμίως, της οποίας οι υποστηρικτές για δεκαετίες λοιδορούνταν ως "φασίστες" και "ναζί", από διάφορες ακροαριστερές ομάδες, ινστιτούτα ΜΚΟ και ΜΜΕ.

Φυσικά αυτές οι επιθέσεις ήταν συντονισμένες από πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα τα οποία εδώ και χρόνια χρηματοδοτούν τέτοιου είδους οργανώσεις και ενέργειες, στοχεύοντας στη διάλυση των εθνών.

dekeleianews.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)