Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το βίντεο που «καίει» τον Α.Γεωργιάδη: «Λέγαμε στους Έλληνες μην ανησυχείτε, ενώ ξέραμε ότι το μνημόνιο ήταν καταστροφή…»


Το βίντεο που καίει τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων,Άδωνη Γεωργιαδή  κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς σε παλιά του τηλεοπτική εμφάνιση  αναφέρει πως έχει πει ψέμματα στον Ελληνικό λαό αλλά όπως λέει το «κατά συνθήκην ψέμα».
Το βίντεο μιλάει από  μόνο του ,  ο ίδιος  αναφέρει το  «ψέματα κατά συνθήκην» όπως το χαρακτηρίζει  που ήταν  το μνημόνιο.Όπως λέει τις πρώτες μέρες του μνημονίου έβγαινε αισιόδοξος από ότι πίστευε ο ίδιος. Έλεγε μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτα ενώ ήξεραν όλοι ότι ήταν καταστροφικό για την Ελλάδα.
Αλλά προτιμούσαν να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό παρά να πουν την αλήθεια
ότι το μνημόνιο ήταν η αρχή του τέλους της Ελλάδας ,ήταν αυτό που στην συνέχεια οδήγησε στην υπογραφή και  σε άλλα μνημόνια και στην ολική καταστροφή της χώρα μας.
Δείτε παρακάτω το βίντεο:
Ποιος πολιτικός κ νυν υπουργός ομολογεί δημόσια ως τακτική του το κατά συνθήκην ψέμα? Οι Έλληνες ψηφοφόροι θα διερωτώνται μονίμως πότε ένας πολιτικός λέει Αλήθεια κ πότε κρύβεται πίσω από κατά συνθήκην ψεύδη! Σίγουρα δεν είναι ο μόνος!

voicenews.gr

1 σχόλιο:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)