Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Ορθόδοξες Προφητείες και Έρευνα Για Την Αξιοπιστία και Ερμηνεία Τους. [ΣΥΛΛΟΓΗ – 2 ΤΟΜΟΙ

Προφητείες και Έρευνα
(Δείτε Παρακάτω για αναλυτικές οδηγίες κατεβάσματος της Συλλογής)
Κατεβάστε. Βιβλιοδετήστε. Διαβάστε. Ερευνήστε. Διαδώστε. Θυμηθείτε Όμως Πρώτα ότι:
α) Η Αξία των Προφητειών και ο Σκοπός τους είναι να έρθει ο Άνθρωπος σε Μετάνοια. Μέσω της Πίστης στον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό, και του αγώνα , να Καλλιεργεί τη Σχέση με Τον Θεό. Να Χαίρεται στην Ευλογία του Θεού. Κάτι που είναι πρωτίστως Πνευματικό Μέγεθος καθώς ο ίδιος ο Ιησούς Μας λέει : «ζητεῖτε δέ πρῶτον τήν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ καί τήν δικαιοσύνην αὐτοῦ, καί ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν» (Ζητείτε δε κατά πρώτον και κύριον λόγον την βασιλείαν του Θεού και την αρετήν που θέλει από σας ο Θεός, και όλα αυτά τα επίγεια αγαθά θα σας δοθούν μαζή με τα ανεκτίμητα αγαθά της βασιλείας των ουρανών.) (Ματθ 6, 33)
β) Επειδή η Ανάγνωση Προφητειών Απαιτεί Φωτισμό και άνωθεν Πληροφόρηση για τη Σωστή Αξιολόγηση και Ερμηνεία τους , Απαραίτητο είναι ο αναγνώστης να καταφεύγει στην Καρδιακή Προσευχή, ως τρόπο επικοινωνίας που εξασφαλίζει αυτή την πληροφόρηση από τον Θεό, αλλά και στη γνώμη γεροντάδων και
γενικά πιο πνευματικών ανθρώπων της Ορθοδοξίας. Άλλωστε η Συλλογή αυτή , εκτός από χαρακτήρα απλής Παρουσίασης των Προφητειών, έχει και χαρακτήρα Ερευνητικό . Προσευχή και Προσοχή λοιπόν για να αποφευχθεί η όποια πλάνη και παρερμηνεία στον κάθε άνθρωπο προσωπικά αλλά και στην Ελλάδα γενικά. Προσευχή για να μας Δείχνει ο Θεός την Αλήθεια.
Αν σας Αρέσει η Συλλογή Ευχηθείτε ο Θεός να Ευλογεί αυτόν που έκανε αυτό το μικρό κόπο να την δημιουργήσει. Αν δεν σας αρέσει Ευχηθείτε το ίδιο γιατί η προσπάθεια ήταν Ειλικρινής, με Αγάπη στο Θεό, στο Συνάνθρωπο και προς Δόξα Θεού.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ:
1ος ΤΡΟΠΟΣ (Από MegaUpload – Δεν Χρειάζεται Εγγραφή):
Για να κατεβάσετε τους δύο φακέλους με τα αρχεία (2 Εξώφυλλα, 2 Περιεχόμενα και 2 Κείμενα) κάνετε Κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο / link . Θα μεταφερθείτε εκεί που βρίσκονται οι δυο φάκελοι με τίτλο 1) ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – 1ος ΤΟΜΟΣ και 2) ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ, 2ος ΤΟΜΟΣ. Κάνετε αρχικά δεξί κλικ στον καθένα φάκελο ξεχωριστά και εμφανίζεται επιλογή «download» όπου επιλέγετε «standard download». Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε με μιάς όλο το φάκελο σε μορφή “zip” κάνοντας κλικ απ’ευθείας στο «Download as Zip» πάνω δεξιά στην οθόνη. Στο αρχείο zip που θα κατέβει στον υπολογιστή σας κάνετε δεξί κλικ και επιλέγετε «Extract Here».
Η Διεύθυνση Κατεβάσματος / Download:
2ος ΤΡΟΠΟΣ (Από FileHosting- Δεν Χρειάζεται Εγγραφή):
Πατήστε στην παρακάτω διεύθυνση. Θα ζητηθεί να δώσετε  ένα email , τσεκάρετε αποδοχή στους όρους και σας στέλνουν Διεύθυνση Κατεβάσματος (Download Link) στο Email σας.
Μετά Από το Email σας Επιλέγετε τη Διεύθυνση Κατεβάσματος (Download Link) που σας έστειλαν και την κάνετε αντιγραφή επικόλληση στον Browser και σας βγάζει επιλογή για «Download» (= κατέβασμα) όπου το πατάτε και αρχίζει η αποθήκευση. Στο αρχείο zip που αποθηκεύτηκε στον υπολογιστή σας πατάτε δεξί κλικ και Extract Here .
Η Διεύθυνση Κατεβάσματος / Download:
(Σημείωση: Επειδή αυτή η Μετάνοια και Πνευματική Πρόοδος είναι ο Σκοπός των Προφητειών, Δείτε ΕΔΩ και άλλες Συλλογές Προς Βιβλιοδεσία που Μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το Δρόμο της Εν Χριστώ Ορθοδόξου Ζωής.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)