Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Όλοι γνώριζαν κι όμως με την ψήφο τους “πρόδωσαν” τη Μακεδονία


Του Πέτρου Χασάπη
Οι Παμακεδονικές οργανώσεις υπέβαλαν μήνυση για εσχάτη προδοσία, σε ότι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών, ο δε λαός έχει δικαίωμα να πληροφορηθεί όλες τις πτυχές και τις λεπτομέρειες αυτής της επονείδιστης συμφωνίας.

Μιας συμφωνίας που εκχώρησε το ελληνικό όνομα «Μακεδονία» σε άλλο λαό, χαρακτήρισε «Μακεδόνες» που δήθεν ομιλούν τη «Μακεδονική γλώσσα» αλλοεθνείς και έθεσε τις βάσεις ενός αλυτρωτισμού σε βάρος της πατρίδας μας, που θα τον βρούμε μπροστά μας.

Τα δικαστικά όργανα που ασχολήθηκαν με την πιο πάνω μήνυση για εσχάτη

προδοσία, την απέστειλαν στη Βουλή, όπως ορίζει το άρθρο 86 του Συντάγματος. Μέσα στη Βουλή όμως και προκειμένου να αποφασιστεί η συγκρότηση ειδικής προανακριτικής επιτροπής, αυτό δεν γίνεται αυτόματα, αλλά προβλέπεται ότι θα πρέπει να το ζητήσουν ενυπόγραφα 30 βουλευτές.

Οι 10 βουλευτές του κόμματος της Ελληνικής Λύσης, υπέγραψαν αμέσως αυτό το κείμενο και επομένως απαιτούνται ακόμα 20 υπογραφές, προκειμένου να εισαχθεί το θέμα προς συζήτηση για να αποφασιστεί η σύσταση της ανωτέρω επιτροπής, η οποία και θα διερευνήσει όλες τις πτυχές του ζητήματος.

Μέχρι στιγμής όμως κανένας από τους υπόλοιπους 290 βουλευτές δεν έχει υπογράψει αυτή την αίτηση. Και απ’ ότι προβλέπω, κανείς άλλος δεν πρόκειται να την προσυπογράψει. Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα καλεί τη ΝΔ να ζητήσει συγνώμη που δεν ψήφισε τη συμφωνία, η δε ΝΔ, η οποία επένδυσε μικροκομματικά πάνω στις ευαισθησίες του κόσμου και ειδικά των Μακεδόνων, βρίσκει τώρα τη συμφωνία καλή.

Προεκλογικά, εγώ προσωπικά ως υποψήφιος βουλευτής, το επισήμανα σε όλους τους τόνους, ακόμα και με πληρωμένες καταχωρήσεις, πως, όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζει άμεσα τη συμφωνία των Πρεσπών, όποιος ψηφίσει τη ΝΔ, εγκρίνει ο ίδιος προσωπικά τη συμφωνία των Πρεσπών. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι πλέον γνωστά.

Όλοι λοιπόν όσοι ψήφισαν αυτά τα κόμματα να τους εκπροσωπήσουν, θα πρέπει από εδώ και πέρα να κλείσουν το στόμα τους και να ζήσουν με τις τύψεις τους. Όλοι μαζί “πρόδωσαν” τη Μακεδονία μας.

Πηγή: hasapispetros.gr

2 σχόλια:

  1. Την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Μακεδονία υπήρχε και στην Βουλγαρία και στην Αλβανία, κ.λ.π. Τώρα με το όνομα Βόρια Μακεδονία που δόθηκε, τι έχασε η Ελλάδα;;; Απολύτως τίποτα. Μη λέμε λοιπόν ότι παραδώσαμε την Μακεδονία στα Σκόπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Chrispic έχετε δίκιο δεν παρέδωσαν την Μακεδονία στα Σκόπια, αλλά πρόδωσαν ολόκληρη την ιστορία μας, παραδίδοντας την στα Σκόπια, ένα κράτος χωρίς ιστορία, ένα κράτος που δημιουργήθηκε από διαμελισμό και που τώρα καπηλεύεται την ιστορία των άλλων λαών.
    Είναι άξιο απορίας πως δεν βλέπεται τι έχασε και τι θα χάσει στο μέλλον η Ελλάδα ή είσαστε πολύ αθώος και τα βλέπετε επιφανειακά ή είσαστε κάτι άλλο.

    Επειδή η αλήθεια είναι μια και όχι αυτή που σχολιάσατε σας παραθέτουμε μερικά βίντεο αναρτημένα στο κανάλι μας και μετά ελάτε να μας πείτε γιατί δεν δώσαμε το όνομα της ανατολικής Μακεδονίας στην Αλβανία και την δυτικής Μακεδονίας στη Βουλγαρία, που με την δικιά σας λογική θα έπρεπε να τους δώσουμε και αυτούς μερίδιο της δικιάς μας ιστορίας:

    O Κίρο Γκλιγκόροφ Δηλώνει ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 3 6 1992
    https://youtu.be/9-huPB71OLY

    Ρόμπιν Λέιν Φοξ Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Ελληνας ως το μεδούλι
    https://youtu.be/Yjzb7sWtnUc

    ΠΟΥΤΙΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!
    https://youtu.be/wronOdUdQuw

    Εάν όλα τα ανωτέρω δεν σας αρκούν, έχουμε δεκάδες σχετικές αναλύσεις, που μπορούμε να σας παραθέσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)