Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Οι Σκοπιανοί ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ τη Συμφωνία! Να ΑΚΥΡΩΘΕΙ πάραυτα – Ιδού οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ… (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Τί κι αν προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πείσουν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ωφελεί την Ελλάδα; Τί κι αν προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πείσουν ότι οι Σκοπιανοί θα συμμορφωθούν με τη συμφωνία αυτή (που είναι ούτως ή άλλως υπέρ τους); Η πραγματικότητα κάθε μέρα αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.
Ένα από τα εκατοντάδες παραδείγματα είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που εξέδωσε ο τουριστικός οργανισμός των Σκοπίων και τιτλοφορείται ως «Macedonia timeless».
Ο οδηγός αυτός προωθεί τα φαγητά και περιοχές από τη χώρα. Όπως μπορεί να
δει ο καθένας, πουθενά δεν υπάρχει η ονομασία North Macedonia αλλά σκέτο Macedonia.
Επιπλέον, από τα φαγητά δεν λείπουν και ελληνικά εδέσματα που παρουσιάζονται ως «Μακεδονικά», όπως το κοκορέτσι, ο ελληνικός καφές, τραχανάς αλλά και άλλα.
Ο τουριστικός οργανισμός αναφέρει σε 1-2 σημεία την συνταγματική ονομασία (North Macedonia) για τα μάτια του κόσμου, όμως σε όλα τα social media αναφέρεται ως Macedonia timeless.
Δείτε μερικά παραδείγματα από τα εκατοντάδες για το θέμα αυτό (φυσικά μπορείτε να κάνετε τη δική σας έρευνα γράφοντας το όνομα στο google):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)