Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Ο Γερμανικός Τύπος αναφέρει ότι ο Τσίπρας εξαπατά τους πολίτες με υποσχέσεις...

Μας πήραν χαμπάρι και οι Γερμανοί

Μας πήραν χαμπάρι και οι Γερμανοί
Εκεί φτάσαμε, να μας κατηγορούν και οι Γερμαναράδες της Μέρκελ - Ο Γερμανικός Τύπος αναφέρει ότι ο Τσίπρας εξαπατά τους πολίτες με υποσχέσεις... 

Για «Κίνδυνο υποτροπής του Έλληνα ασθενή» κάνει λόγο η γερμανική εφημερίδα Rheinische Post και ισχυρίζεται ότι ο Τσίπρας εξαπατά τους πολίτες με υποσχέσεις.

Αυτό δηλαδή που πιστεύει μεγάλη πλειονότητα των πολιτών. Γράφει η γερμανική εφημερίδα: «Θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι ο Τσίπρας άλλαξε τη ριζοσπαστική πορεία του. Κυνήγησε τον Βαρουφάκη και αποδέχθηκε μεταρρυθμίσεις. Οι τουρίστες επέστρεψαν, αλλά η οικονομία έχει δομικά προβλήματα, επειδή ο
αριστερός πρωθυπουργός συνεχίζει να θεωρεί ´πράγματα του διαβόλου´ τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις. Τον απλό πολίτη εξαπατά με φανταστικές υποσχέσεις πολλοί πληρώνουν την τεθλασμένη πολιτική του με φτώχεια. Σε λίγο θα γίνουν εκλογές, τα πράγματα δεν είναι καλά γι αυτόν. Η ανησυχία ότι με πλούσια εκλογικά δώρα θα πνίξει την ασθενική ανάπτυξη είναι μεγάλος. Ο κίνδυνος υποτροπής του Έλληνα ασθενή είναι επίσης μεγάλος».

Αυτό που λέμε «σας πήραν χαμπάρι και οι φίλοι σας οι δανειστές».

Δυστυχώς εκεί φτάσαμε.


Και αξίξει να σημειώσουμε ότι τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης προβάλουν τις άθλιες εικόνες με τους μετανάστες στα Διαβατά, την ώρα που η κυβέρνηση Τσίπρα είναι απολύτως υπεύθυνη για αυτό το κατάντημα. Οι εικόνες που περνούν από την Ελλάδα στα γερμανικά ΜΜΕ είναι αυτές προσφύγων να συγκρούονται με την αστυνομία με την ελπίδα ότι θα έτσι θα περάσουν στη Βόρεια Μακεδονία και από εκεί στην γη της επαγγελίας, τη Γερμανία.

«Εκατοντάδες πρόσφυγες επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό σε καταυλισμό έξω από τη Θεσσαλονίκη για να φύγουν προς βορρά και από εκεί μέσω Βόρειας Μακεδονίας, Σερβίας και Ουγγαρίας στην κεντρική Ευρώπη» γράφει η Welt υπενθυμίζοντας τα γεγονότα στην Ειδομένη πριν λίγα χρόνια, όταν έκλεισε ο λεγόμενος βαλκανικός δρόμος.

Γυρίσαμε χρόνια πίσω δυστυχώς…

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)