Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΆΛΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

«Σήμερα όμως ο  Ελληνισμός που πλήρωσε ακριβά την κατοχική κομματοκρατία, χρειάζεται στην Ευρωβουλή,  Έλληνες Ευρωβουλευτές. Και  όχι πειθήνια  όργανα  ευγνωμονούντα  τον κατοχικό αρχηγό ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ κτλ που τους δι-όρισε ευρωβουλευτές. Ο Ελληνισμός χρειάζεται ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ευρωβουλευτές για  να βροντοφωνήσουν στην ευρωβουλή τα δίκαια του για  την απεχθή  δολοφονία του Ελληνισμού»

Κύριοι Βουλευτές
Επικείμενων των ευρωεκλογών αξίζει να θυμηθούμε το 2004.  Τέθηκε τότε στο ευρωκοινοβούλιο για ψηφοφορία το σχέδιο ΑΝΑΝ εκτουρκισμού της Ελληνικής Κύπρου.   
Με θλιβερό αποτέλεσμα όλοι τότε οι «δεξιοί» (από τότε με εισαγωγικά), όλοι οι «σοσιαλιστές»,  όλοι  οι τότε ΔΗΜΑΡ κτλ,  ναδιαταχθούν ως κομματόσκυλα, ψηφίσουν προδοτικά ανθελληνικά,  υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ εκτουρκισμού της Ελληνικής Κύπρου
Εξαίρεση, ο επί τιμή πρέσβης Χρήστος Ζαχαράκης, τότε ευρωβουλευτής της ΝΔ.
Που το καταψήφισε, με αποτέλεσμα να μην ξαναδεί Ευρωκοινοβούλιο,  ο άξιος αυτός Έλλην.

Όπερ τι δείχνει;; Τις  εξής διαδικασίες, γνωστές σε όλους σας,  
Που προδοτικά υποδούλωσαν από το 2009 και τον Ελληνισμό.

α) Ότι η νεοναζιστική Γερμανία διατάζει όλα τα κεντρικά γνωστά εθνομηδενιστικά ευρωπαϊκά κόμματα των Βρυξελλών (που μόνον κατ όνομα διαφέρουν, ως  μόνον κατ όνομα διαφέρουν και τα εν Ελλάδι κατοχικά κόμματα). Τα διατάζει τι θέση θα πάρουν.
β) Τα κεντρικά Ευρωπαϊκά αυτά κόμματα, διατάζουν με τη σειρά τους τα αντίστοιχα τοπικά των χωρών της ΕΕ για τη  θέσηπου θα πρέπει για κάθε θέμα να τηρηθεί.
γ) Και αυτά τα τοπικά κόμματα των χωρών της ΕΕ, διατάζουν με τη σειρά τους,  πχ του Έλληνες ευρωβουλευτές τους για το τι θα ψηφίσουνΜέσω  του δερβέναγα αρχηγού πχ του Μεϊμαράκη!!!
Σήμερα όμως ο  Ελληνισμός που πλήρωσε ακριβά την κατοχική κομματοκρατία, χρειάζεται στην Ευρωβουλή,  Έλληνες Ευρωβουλευτές. Και  όχι πειθήνια  όργανα  ευγνωμονούντα  τον κατοχικό αρχηγό ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ κτλ,  που τους δι-όρισε ευρωβουλευτές.
Ο Ελληνισμός χρειάζεται ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ευρωβουλευτές για  να βροντοφωνήσουν στην ευρωβουλήτα δίκαια του για  την απεχθή  δολοφονία του.
Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να μην ψηφιστεί κανείς υποψήφιος ευρωβουλευτής  των οργανωμένων κατοχικών κομμάτων. Που διατάζουν τους ευρωβουλευτές τους τι να ψηφίζουν.  Και προφανώς προ του ορισμού τους ως υποψηφίων δεσμεύονται να υπακούουν.
Θα πρέπει εν ολίγοις να ψηφιστούν ευρωβουλευτές Έλληνες,  που εγγυημένα θα υποστηρίξουν τα δίκαια του Ελληνισμού.  Και όχι  τα συμφέροντα της κατοχικής  νεοναζιστικής Γερμανίας,
Τέτοιους να μου επιτραπεί με την εμπειρία να πω, ότι πχ θεωρώ, τους Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο, τον Μαρυά και τον Καπερνάρο.
Προσωπικά παρακολουθώντας  για χρόνια τον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο και θα τον ψηφίσω και θεωρώ καθήκον μου να τον συστήσω. Που υπενθυμίζω ότι καταβαίνει ανεξάρτητος συνεργαζόμενος.
Και επειδή είμαι βέβαιος, όπως βέβαιοι είναι και όσοι άλλοι ΤΟΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ, ότι ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος δεν θα  προδώσει ποτέ τα δίκαια του Ελληνισμού. Το αντίθετο, θα τα υποστηρίξει με το γνωστό του ασυμβίβαστο σθένος.

Ευριπίδης Μπίλλης
Συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)