Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΟΥ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι και κείμενο

ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΟΥΣΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ “666”.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ελληνίδες Έλληνες και εν Χριστώ αδελφοί, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
Αν εμείς οι Έλληνες που έχουμε βαπτιστεί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, γνωρίζαμε επί της ουσίας τι ακριβώς σημαίνει για μας η Ανάσταση του Χριστού, θα είχαμε κατανοήσει απόλυτα, για ποιον λόγο έχουμε δεχθεί ως Ελλάδα και ως Έλληνες, την επίθεση των αιώνιων εχθρών του ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ.
Διότι ο λόγος που έχουμε δεχθεί την επίθεση ως Ελλάδα, είναι ακριβώς η πίστη των Ελλήνων στον ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟ.
Και την επίθεση την έχουμε δεχθεί από τον λαό που υπηρετεί τον διάβολο και είναι αυτοί, που ενώ από τις γραφές τους ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ τον ΜΕΣΣΙΑ,
τελικά ΟΤΑΝ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΗΡΘΕ, δεν τον δέχθηκαν και ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ.
Είναι οι ΕΧΘΡΟΙ του ΜΕΣΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και των Χριστιανών και φυσικά είναι και οι μόνοι στον κόσμο, που ακόμα .... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ τον «Μεσσία».
Αυτός ο πόλεμος κατά των Ορθοδόξων Ελλήνων, από τους εχθρούς του Μεσσία Χριστού,
δεν είναι τωρινός, αλλά κρατάει αιώνες.
Τώρα όμως που τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ έχουν οδηγηθεί στο τελικό τους στάδιο, τώρα τα βλέπουμε πολύ πιο καθαρά, παρά βέβαια την οργανωμένη προσπάθεια των εχθρών του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,
που προσπαθούν να μας κρατούν σε άγνοια και μακρυά από την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι, ότι ζούμε ακριβώς στην εποχή που ο διάβολος «βγήκε από το καβούκι του». (άγ. Κοσμάς ο Αιτωλός)
που « Κυρίαρχος της γης θέλει να γίνει». (γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός)
«Θα προσπαθήσει να πλανήσει ει δυνατόν και τους εκλεκτούς». (Ιησούς Χριστός)
Το «θηρίον» και ο αριθμός του “666” με τον οποίο θα σφραγίσει τους ανθρώπους, ώστε όποιος δεν έχει το σφράγισμα να μην μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα. (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ αγίου Ιωάννου Θεολόγου)
«Το χάραμα “666” αρχικά θα δοθεί στους ανθρώπους σε μορφή πλακιδίου-(κάρτας) καθημερινής χρήσης. (Αγιος Αρέθας)
«Οι άνθρωποι θα βαστάζουν το σημάδι του (666) προ της ελεύσεως του ανόμου...) (Άγιος Ισαάκ ο Σύρος)
«ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ “666” ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» (χειρόγραφο Αγίου Παϊσίου αγιορίτου)
Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την δημοσιοποίηση των ετοιμασιών των Εβραίων, για το χτίσιμο του τρίτου Ναού του Σολομώντα, για να υποδεχθούν τον αναμενόμενο «μεσσία» τους (αντίχριστο)
και την προσπάθεια της «Ελληνικής» Κυβέρνησης να επιβάλλει στους Έλληνες την ηλεκτρονική ταυτότητα με τον αριθμό του «θηρίου» “666” που ήδη την ξεκινάνε από τον στρατό και τα σώματα ασφαλείας και θα την επεκτείνουν στους δημόσιους υπαλλήλους, με τον εκβιασμό: «αν δεν την δεχθείς .... έφυγες»
Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πούμε «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια» και όποιος δεν το καταλαβαίνει, είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να καταλάβει ότι και να του πούμε.
Υπάρχει όμως και κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει έντονα.
Όλα αυτά που γνωρίζουμε οι Ορθόδοξοι Έλληνες και όλοι οι Ορθόδοξοι ανά τον κόσμο, περί του αντιχρίστου και του σφραγίσματος με τον αριθμό “666”,
τα έχουμε πληροφορηθεί από τους αγίους και τους προφήτες του Θεού, που μας ενημερώνουν ακριβώς για να μας κρατούν σε εγρήγορση,
ώστε να μην πλανηθούμε και ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ τον Θεό και την πίστη μας.
Στην προσπάθεια λοιπόν να κρατηθούν καταρχήν σε άγνοια οι Έλληνες Ορθόδοξοι,
σχετικά,
πρώτον με την ουσία της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και την δύναμη της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ που έδωσε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ στους ανθρώπους
και κατά δεύτερον, να πλανηθούν οι Έλληνες και να ΑΡΝΗΘΟΥΝ τον Θεό, λαμβάνοντας απόλυτα συνειδητά και ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ μάλιστα με 10-15 ευρώ αυτό το ΠΛΑΚΙΔΙΟ-ΚΑΡΤΑ με τον αριθμό του ανόμου “666”,
τον πιο σημαντικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο, φαίνεται να τον «παίζει» η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος,
που για ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,
την σημερινή εποχή που όλοι ακούμε αυτό το «νιάου νιάου στα κεραμίδια», οι Αρχιεπίσκοποι και οι Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, τηρούν επί του θέματος μία «ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ»
που είναι τουλάχιστον ... παρεξηγήσιμη.
Ακούστε καλοπροαίρετοι Έλληνες και αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας δεν είναι τι λέω εγώ, ή τι λέει ο κάθε βαπτισμένος Χριστιανός ανεξαρτήτως ιδιότητας, (λαϊκός ή ιερέας) αλλά είναι αυτό που λέει ο ιδρυτής της Εκκλησίας μας ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ όπως έχουν καταγραφεί στα ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
και ότι έχουν πει, οι ΑΓΙΟΙ της Εκκλησίας.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας επίσης δεν είναι θέμα προσώπων, αλλά θέμα ΣΥΝΟΔΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, όπου διαμέσου των Επισκόπων και των Ιερέων που βρίσκονται ΕΝΤΟΣ του ΣΥΝΟΔΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, μεταφέρεται η Χάρις του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και μπορεί να φθάσει μέχρι τον τελευταίο πιστό, δίνοντάς του την δύναμη του ΜΕΣΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
Και την ΕΠΙΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ που είχε ο Μεσσίας Ιησούς Χριστός
που είπε στους Αποστόλους πριν την Ανάληψή Του: «Όσα εγώ έκανα και εσείς θα κάνετε. Και περισσότερα από αυτά θα κάνετε».
Αλλά και την ΔΥΝΑΜΗ της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, που μεταφράζεται σε αιώνια ζωή στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ όπως προφήτευσε ο Χριστός:
«Καί έλεγεν αυτοίς. Αμήν λέγω υμίν ότι εισι τινές των ώδε εστηκότων, οίτινες ου μη γεύσωνται θανάτου έως αν ίδωσιν την βασιλείαν του Θεού εληλυθυίαν εν δυνάμει». (Μάρκ. 9,1).
Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ξεκίνησε για τους ανθρώπους με την Ανάσταση του Χριστού και ήδη την είδαν, την γεύονται και την απολαμβάνουν, οι άγιοι, οι δίκαιοι αλλά και οι μετανοημένοι όπως ο σταυρωμένος ληστής.
Αντί λοιπόν σήμερα οι Επίσκοποι της Εκκλησίας του Χριστού, να ενημερώνουν τον πιστό λαό με τα λόγια του Χριστού και των αγίων, σχετικά με τα σημεία των καιρών και την προσπάθεια σφραγίσματος των Ελλήνων από τον αντίχριστο,
οι Επίσκοποι λένε στον λαό οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό.
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ «ΠΑΙΖΟΥΝ».... ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ;
Την απάντηση μας την έδωσε χωρίς να το καταλάβει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος Χατζηνικολάου σε μία «έκρηξη ειλικρίνειας», ομολογώντας εντελώς ΚΥΝΙΚΑ σε μία εγκύκλιο, λέγοντας πως:
«η Εκκλησία έγινε ένα με το καταρρέον πολιτικό σύστημα και ΜΟΛΥΝΕ το πνευματικό ΓΑΛΑ του λαού, με αποτέλεσμα, ο λαός να ΑΠΟΣΤΡΕΨΕΙ το πρόσωπό του από το στήθος της ΜΑΝΑΣ του ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Και αυτό είναι ο,τι χειρότερο υπάρχει».
Και αυτόν τον αδιάφορο και ΚΥΝΙΚΟ Μητροπολίτη, τον προετοιμάζει το σύστημα για Αρχιεπίσκοπο, στην θέση του ήδη αδιάφορου Ιερώνυμου, που αμφισβητεί συνεχώς τον Θεό, όπως και αυτός κυνικα έχει ομολογήσει.http://www.skai.gr/…/arhiepiskopos-ieronumos-kai-simera-am…/
Με τέτοιους Ιεράρχες λοιπόν, που έγιναν ένα με το ανθελληνικό πολιτικό σύστημα και έκαναν τον λαό να ΑΠΟΣΤΡΑΦΕΙ την Εκκλησία,
έτσι κράτησαν τον λαό σε ΆΓΝΟΙΑ και μπόρεσε ο διάβολος να βρεί ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ για να πλανήσει τους Χριστιανούς και να τους τραβήξει στο μέρος του.
Αφού οι Ποιμένες εγκατέλειψαν τα πρόβατα του Χριστού, τι περίμεναν μετά;
Να δείξουν έλεος οι λύκοι;
Να προσεύχεστε γι’ αυτούς τους πλάνους που έγιναν προδότες του Χριστού και του λαού, αλλά να ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ.
Διότι αυτοί οι Ιεράρχες, όχι μόνο δεν θα προστατέψουν τους Χριστιανούς, αλλά θα τους προτρέπουν να πάρουν την ηλεκτρονική κάρτα του αντίχριστου με τον αριθμό «666».
Όσα συμβαίνουν σήμερα γύρω σας, είναι όλα μία ΠΛΑΝΗ και σε αυτό το σφράγισμα οδηγούν.
Λέτε οι Επίσκοποι της Εκκλησίας, να μην έχουν καταλάβει τίποτα;
Και έχουν καταλάβει και ξέρουν. Αλλά πάνε ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ και στις συμβουλές και τις προτροπές των αγίων και ειδικά του νεοφανούς αγίου Παϊσίου,
αλλά και ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου του 1998, που καλεί όλους τους Έλληνες Χριστιανούς να ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ, επικαλούμενοι λόγους ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
Να μην ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ και να ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ τον ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕΣΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και όλους τους αγίους, που μας έχουν προειδοποιήσει για το σφράγισμα με το “666”.
Όπως και για τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ που θα υποστούν από τον αντίχριστο όσοι θα τον πιστέψουν και θα σφραγιστούν.
Περιμένω όμως και να περιμένετε και εσείς, την επίσημη ανακοίνωση της ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, που παραμένει επί αιώνες το ΚΑΣΤΡΟ και ο ΦΑΡΟΣ της Ορθοδοξίας.
Και όταν υπάρχει ΟΜΟΦΩΝΗ ανακοίνωση και των 20 Ιερών Μονών, τότε μιλάει ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ στους ανθρώπους, κατά τον ίδιο τρόπο που μίλησε και πάλι, με την ΟΜΟΦΩΝΗ εγκύκλιο 2641 τής ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ (09.02.1998), που αναφέρει περιληπτικά,
«πως ο αριθμός “666” δεν είναι ένας κοινός αριθμός αλλά ο αριθμός του αντίχριστου κατά την Αποκάλυψη του αγ. Ιωάννου του θεολόγου και άν επομένως οι νέες ταυτότητες χρησιμοποιήσουν αυτόν τον αριθμό (φανερά ή κρυφά), τότε η Ιερά Σύνοδος θεωρούσα ότι παραβιάζεται η θρησκευτική συνείδηση των Ορθοδόξων πιστών, συνιστά στους Έλληνες πιστούς, να μη δεχθούν τις νέες ταυτότητες»!
Εδώ θα διαβάσετε και θα κατεβάσετε την εγκύκλιο 2641 της Ιεράς Συνόδου, που αναφέρεται στην συνθήκη «Σέγκεν» και στις ηλεκτρονικές ταυτότητες, ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΣ στους Χριστιανούς να ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.
https://norfid.wordpress.com/…/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%8D%CE…/
Βλέπετε όμως πως οι σημερινοί Επίσκοποι έχουν πάθει μία ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ και έχουν ξεχάσει ΤΕΛΕΙΩΣ αυτήν την αμετάκλητη εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου, που τελείως Ορθόδοξα και σεβόμενη την ελευθερία μας, ούτε επιβάλλει ούτε απαγορεύει, απλά ΣΥΝΙΣΤΑ.
Την Εποχή που ο πλανήτης είδε τον Θεό, στο πρόσωπο του ΜΕΣΣΙΑ Ιησού Χριστού, οι Απόστολοι ήταν ΕΝΔΕΚΑ και ο προδότης ΕΝΑΣ.
Σήμερα που ο πλανήτης βλέπει το πρόσωπο του Αντίχριστου, έχουν γίνει όλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ψάχνουμε τον ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του Χριστού.
ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που δεν έχουμε λάβει το χάραγμα του «θηρίου» αν και μέχρι τώρα, όλες οι Κυβερνήσεις μας τα τελευταία τριάντα χρόνια, το έχουν στο ..... πρόγραμμά τους....
Βρισκόμαστε εν μέσω των ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ και προς το παρόν επιδιώκουν την εκούσια αποδοχή της ηλεκτρονικής Ταυτότητας, που θα την .... ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ κι’ όλας.
Όλα τα υπόλοιπα που παρακολουθείτε να συμβαίνουν γύρω μας, είναι μία καλοστημένη θεατρική παράσταση, από πολιτικούς απατεώνες, τυχοδιώκτες και υποκριτές, που όλα στοχεύουν να σας κοροϊδέψουν και να αποδεχθείτε τελικά την ταυτότητα του «θηρίου».
Οι παραγωγοί, οι δημιουργοί και οι σκηνοθέτες αυτής της παγκόσμιας ΠΛΑΝΗΣ που μπαίνει στην τελευταία της πράξη, επιχειρώντας το εκούσιο σφράγισμα των ΕΛΛΗΝΩΝ,
είναι οι αιώνιοι εχθροί του ΜΕΣΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, που ενώ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ τον αληθινό ΜΕΣΣΙΑ,
τώρα θέλουν να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα έναν ΨΕΥΤΙΚΟ, που ακούει στο όνομα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ και έχει αριθμό το “666”.
Tώρα, ή αυτά που γράφω είναι ψέμα και η αλήθεια είναι σε αυτά που ζούμε,
Η ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ.
Οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ να μην πλανηθείτε από αυτό το ΨΕΜΑ.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
Giannis_lampropoulos@yahoo.com

facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)