Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Ο Τσίπρας δολοφονεί και τη Γλώσσα…

Η κακοποίηση, η αλλοίωση και η αποτέφρωση της Γλώσσας αποτελούν στρατηγικούς στόχους της πλανητικής ιμπεριαλιστικής εξουσίας (Νέας Τάξης). 

Η υποταγή των λαών που επιχειρείται από το πλανητικό κεφάλαιο και τις εξουσίες του (4ο Ράιχ) δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, αν δεν διαλυθεί και αποτεφρωθεί η Γλώσσα τους. Δηλαδή η «ψυχή» τους και ο τρόπος σκέψης τους, διότι ΓΛΩΣΣΑ και ΣΚΕΨΗ και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ («Ψυχή») είναι άρρηκτα συνδεδεμένα…
 


Ο Αρκάς,

πράγματι, υπογραμμίζει τον βαθύτατα πολιτικό χαρακτήρα
αυτής της κακοποίησης της ελληνικής γλώσσας από τον Τσίπρα… 

Ο Τσίπρας και στο ζήτημα αυτό, δηλαδή στο ζήτημα της αλλοίωσης και κακοποίησης της Γλώσσας, αποτελεί τον πλέον πιστό και αλαζονικό υπηρέτη του Παγκοσμιοποιημένου Νεοφιλελεύθερου Καπιταλισμού… 

Ξεπερνάει ακόμα και τον ΓΑΠ σε επαρμένη αυθάδεια ισοπέδωσης και δολοφονίας της Γλώσσας…


Διαβάστε και εδώ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=37155#37155
 


resaltomag.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)