Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Χαρίζουν 1 εκατομ. Ευρώ τον μήνα στη φορο-λοταρία και τα νοσοκομεία μας είναι σε άθλια κατάσταση.

ΠΟΕΔΗΝ: Ράντζα... παντού στο Αττικόν μία μέρα μετά την εφημερία

ΠΟΕΔΗΝ: Ράντζα... παντού στο Αττικόν μία μέρα μετά την εφημερία
Διάδρομοι γεμάτοι ράντζα μετά την προχθεσινή εφημερία στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, την επόμενη ημέρα από την εφημερία του νοσοκομείου, καταμετρήθηκαν 100 ράντζα στους διαδρόμους της μονάδας βραχείας νοσηλείας, στην οποία οι ασθενείς υποτίθεται ότι πρέπει να μένουν για λίγες ώρες.

Όπως φαίνεται, μετά το «στοίβαγμα» των ασθενών στους διαδρόμους, τα ράντζα παρέμειναν εκεί μέχρι και τις 8 το βράδυ της Τετάρτης, χωρίς να μετακινηθούν σε θαλάμους.
Η ΠΟΕΔΗΝ σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Η γρίπη φεύγει τα ράντζα μένουν», απαντώντας έτσι στη ρητορική του υπουργείου Υγείας ότι τα ράντζα ήταν «παροδικό φαινόμενο» που οφειλόταν στην έξαρση της φετινής γρίπης.
Δείτε φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)