Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΜΑΓΚΑΣ! Ο Έλληνας έφηβος που μίλησε στην Ευρωβουλή και τους ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ-ΑΞΙΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ… (ΒΙΝΤΕΟ)



Η φωνή του ήχησε στο Ευρωκοινοβούλιο και είπε αλήθειες που λίγα άτομα στην ηλικία του θα έλεγαν δημόσια.
Ο Μπάμπης Αντωνάκης βρέθηκε στην Ευρωβουλή πριν λίγα χρονιά και όταν του δόθηκε ο λόγος, κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να πει την πλήρη αλήθειες.
«Στις μέρες μας αν δηλώσεις ότι είσαι εθνικιστής, σε κατηγορούν ότι είσαι φασίστας. Εάν πεις ότι είσαι χριστιανός, σε κατηγορούν ότι είσαι ισλαμοφοβικός. Μόλις μιλήσεις για το έθνος σε κατηγορούν ότι δεν δείχνεις αλληλεγγύη και είσαι λαϊκιστής», τόνισε και συνέχισε, μιλώντας για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας:
«Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Eurostat, το ποσοστό ανεργίας στην
Ελλάδα το 2009 ήταν 9% και σήμερα είναι 27%. Το ποσοστό της ακραίας φτώχιας το 2009 ήταν 8% και σήμερα είναι 35%. Μετά από τρία μνημόνια και τρία πακέτα μέτρων λιτότητας πιστεύεται ότι η ευρωπαική πολιτική έχει καταφέρει να φέρει οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα ή μήπως την έχει μετατρέψει σε χώρα του τρίτου κόσμου;».
Μάλιστα, ο Μπάμπης Αντωνάκης διακόπηκε όταν τόλμησε να μιλήσει για τη λαθρομετανάστευση.
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)