Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

‘’Τουρκία, μια χώρα - Βρυκόλακας, που δεν πρέπει να υπάρχει και πρέπει να εξαφανιστεί απ' το χάρτη της Υδρογείου…’’

GEWKWN
Σε έκθεση που εξέδωσε το Φόρουμ Μελετών του ΟΗΕ το 1997, τονίζεται απροκάλυπτα ότι……
''η Τουρκία, μια χώρα - Βρυκόλακας, που έχει πιει το αίμα άλλων εθνών και φυλών επί 700 χρόνια, είναι μεταξύ των εκτός νόμου χωρών της υφηλίου που δεν πρέπει να υπάρχουν και πρέπει να εξαφανιστούν απ' το χάρτη της Υδρογείου''.
 Συντάκτης της εκθέσεως είναι ο Τζώρτζ Τόμας Κούριαν, Πρόεδρος της ''Ιντερνάσιοναλ Ενσαϋκλοπήντια Σοσάϊετυ''. Στη παράγραφο για τη Τουρκία, ο κ. Κούριαν προβλέπει:
''Η Τουρκία θα διαμελιστεί. Η ανατολική Τουρκία θα δοθεί στην Αρμενία και στη νέα Δημοκρατία του Κουρδιστάν, η ευρωπαϊκή Τουρκία και η Ανατολία θα επιστραφούν στην Ελλάδα''.
Ο κ. Κούριαν υπογραμμίζει ακόμη: ''Κάθε εκατοστό του εδάφους της Τουρκίας έχει κλαπεί από άλλους. Στον κατάλογο των χωρών που έπεσαν θύματα των λεηλασιών και των φρικαλεοτήτων της περιλαμβάνονται: Αρμενία, Κουρδιστάν, Συρία, Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Μάλτα, Κύπρος, Ρουμανία, Σερβία, Βοσνία, Κρήτη, Γεωργία και Ουγγαρία, όλες χώρες ανώτερες πολιτιστικά από τους Τούρκους. Η πλειοψηφία των σημερινών Τούρκων είναι, άλλως τε, απόγονοι αυτών που προσηλυτίστηκαν με το ζόρι στο Ισλάμ από τους Οθωμανούς''. ………………Για τη Κύπρο, ο κ. Κούριαν, τονίζει ότι είναι ένας από τους αρχαιότερους νησιωτικούς πολιτισμούς του κόσμου, που υπέστη τα πάνδεινα λόγω της γειτνιάσεως με την Τουρκία. Αναφέρεται στην εισβολή του 1974, μια πράξη  που μέχρι σήμερα έχει μείνει ατιμώρητη…
… Ο κ. Κούριαν προβλέπει ότι η Κύπρος θα ενωθεί με την Ελλάδα..

ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…. Δικαιώνεται ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ που είχε χαρακτηρίσει την Τουρκία ως «κράτος βρυκόλακα».
σφαγή 18,000 παιδιών από την Συρία που βρίσκονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Τουρκία.  Αποκεφαλισμοί , δολοφονίες παιδιών , καταστροφές και βεβηλώσεις μνημείων και εκκλησιών , εγκλήματα πέρα από κάθε όριο και πέρα από κάθε λογική
Παιδιά κομματιάζονται για τα όργανα τους, από ένα κράτος – βρυκόλακα
ΜΑΖΙΚΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Η προσπάθεια εξαφάνισης κάθε ελληνικού στοιχείου στα κατεχόμενα εδάφη στην Κύπρο είναι συνήθης τακτική που εφαρμόζουν διαχρονικά οι Τούρκοι, μια βόλτα αρκεί να κάνει κανείς στα κατεχόμενα χωριά και πόλεις  για να αντικρίσει το αποκρουστικό θέαμα από τα κατεστραμμένα προαύλια εκκλησιών, τα ερειπωμένα σπίτια, τις λεηλατημένες εκκλησίες να έχουν μετατραπεί σε τουαλέτες, στάβλους, πιτσαρίες και μπαράκια… Οι πυροβολισμοί στο πρόσωπο της Παναγίας της Κανακαριάς (6ος μ.Χ. αιώνας) στην κατεχόμενη Λυθράγκωμη, η σύληση των αγιογραφιών στην Κερύνεια του μοναστηριού του Αντιφωνητή στην Καλογραία, είναι μερικά μόνο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος)………
«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ δυνατόν να… αγαπήσεις τον κατακτητή, τον εισβολέα και τον βιαστή σου, τον σφαγέα και τον δολοφόνο σου, τον άρπαγα και τον εξολοθρευτή της κληρονομιάς και της ιστορίας σου; Δεν είναι δυνατόν!
 «Ο Τούρκος γεφύρι κι αν γίνει, από πάνω μην περάσεις».

Καρτερούμεν μέραν νύχταν
να φυσήσει ένας αέρας
στουν τον τόπον πο `ν καμένος
τζι’ εν θωρεί ποτέ δροσιάν

Για να φέξει καρτερούμεν
το φως τζιήνης της μέρας
πο `ν να φέρει στον καθ’ έναν
τζιαι δροσιάν τζαι ποσπασιάν
Κάντε αδέλφια υπομονή κι η λευτεριά μας θα φανεί - Κύπρος Γη Ελληνική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)