Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΙΣΡΑΗΛ: Ακροδεξιοί ακτιβιστές μοίρασαν σε Αφρικανούς λαθρομετανάστες φυλλάδια με διευθύνσεις και τηλέφωνα αριστερών. «Εκεί να πάτε, θα τα έχετε δωρεάν όλα!»

Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ποια είναι η στάση των Αριστερών όταν αντί για ανοιχτά σύνορα στην χώρα έχουμε ανοιχτά σύνορα στα σπίτια τους... Εκεί ξεχνάνε και Αριστερά και αλληλεγγύη και ουμανισμό και κάθε υποκρισία 
Ο Δρ Michael Ben-Ari*και ο Baruch Marzel έφθασαν στο νότιο Τελ Αβίβ και μοίρασαν φυλλάδια σε λαθρομετανάστες (infiltrators/εισβολείς τους λένε) στην Τιγκρινιά, τη γλώσσα που μιλούν οι ντόπιοι της Ερυθραίας και κάποιες περιοχές της Αιθιοπίας.

Τα φυλλάδια περιέχουν διευθύνσεις και αριθμούς τηλεφώνων αριστερών ακτιβιστών και βουλευτών του αριστερού κόμματος Meretz, οι οποίοι υποστηρίζουν την απαίτηση ορισμένων εισβολέων να λάβουν νομικό καθεστώς στο Ισραήλ. Οι Marzel καιBen-Ari ενθάρρυναν τους λαθροεισβολείς να εκμεταλλευτούν προσωπικά την «φιλοξενία» των αριστερών ακτιβιστών,

παρέχοντάς τους προσωπικές πληροφορίες επικοινωνίας των ακτιβιστών με ψεύτικες προσκλήσεις. 

"Αυτή είναι η διεύθυνση όπου πρέπει να πας", δείχνει ο Marzel σε έναν αμήχανο λαθρομετανάστη. "Ένα πολύ ωραίο μέρος για να ζήσεις, ωραίο σπίτι, δωρεάν γεύματα, δωρεάν τα πάντα, μπορείς να κάνεις οτιδήποτε". Η κυρία Silverman (Μεταρρυθμισμένη ραβίνοςSusan Silverman, - φώτο - αδελφή της «κωμικού» SarahSilverman που έχει πει δημόσια ότι θα ήθελε "να σκοτώσει τον Χριστό") και μέλος της Knesset Ilan Gilon στο Ashdod - είναι έτοιμοι να σας πάρουν, μπορείτε να ζήσετε σε έναν πολύ καλό χώρο δωρεάν με την οικογένεια, με τους φίλους σας, όλοι θα μπορούσατε να πάτε εκεί και να ζήσετε εκεί οποτεδήποτε θέλετε".


Ο Marzel εξήγησε στο Arutz Sheva ότι "η προσφορά μου στον IlanGilon είναι πολύ δελεαστική και η προσφορά της λεγόμενης ραβίνισας Silverman, της οποίας ο σύζυγος έγινε δισεκατομμυριούχος στην Αφρική και της στέλνει χρήματα που κάνει στην Αφρική για να μιλάει αρρωστημένα για το Ισραήλ σαν να είναι Ναζί. Γι' αυτό προτείνω στους Άραβες και τους εισβολείς να πάνε μαζί τους, να τους καλοδεχτούν, να τους δώσουν δωρεάν γεύματα, σίγουρα η κ. Silverman έχει πολλά χρήματα".

"Δυστυχώς, όταν μόνο η δική τους πλευρά [αριστερά] μιλά δημόσια, δημιουργούν φόβο εντός της κυβέρνησης όσον αφορά τη διαδικασία της απέλασης. Επίσης, δυστυχώς, έχουμε και κάτι άλλο που είναι καταστροφή από μόνο του. Επιστρέφουν πίσω μόνο νέοι "Το πρόβλημα και η μεγάλη καταστροφή είναι οι γυναίκες που έφεραν εδώ, κάθε μία από αυτές έχουν τουλάχιστον 3-4 παιδιά".

"Εδώ, δίπλα μας, στον Αστυνομικό Σταθμό Levinsky, άδειασαν τον αστυνομικό σταθμό για να φτιάξουν δεκαπέντε νηπιαγωγεία για εισβολείς, μια ωρολογιακή βόμβα στο κράτος του Ισραήλ. Τα παιδιά αυτά, μαζί με τις μητέρες τους, με τους πατέρες τους , πρέπει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Δεν πρόκειται για απέλαση, αλλά για επιστροφή στα σπίτια τους".

*Ο Ben-Ari, πρώην μέλος του κοινοβουλίου του Ισραήλ (Κνεσέτ) και μαθητής του φανατικού εθνικιστή σιωνιστή Ραβίνου Meir Kahane, ο οποίος δολοφονήθηκε από έναν Άραβα το 1990 σε ξενοδοχείο στο Μανχάταν, είναι εκείνος που είχε σκίσει επιδεικτικά την Καινή Διαθήκη, χωρίς να σημειωθεί η παραμικρή αντίδραση στο Ισραήλ για αυτή του την πράξη (πολλώ μάλλον να δικασθεί ή να καταδικασθεί).

dekeleianews.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)