Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Αυτοί που δε θέλουν το έθνος κράτος, επιθυμούν σύγχρονους σκλάβους


MichaelGaida / pixabay
To έθνος κράτος είναι το καταφύγιο των λαών. Όσοι ονειρεύονται το θάνατο, θέλουν ασύνδετες μάζες δουλοπάροικων που θα σκοτώνονται μεταξύ τους για να να επιλέγουν από σύγχρονους τυράννους για να ξεροκόμματο.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Αυτοί που θέλουν το έθνος κράτος, θέλουν να αφήσουν τους λαούς χωρίς πατρίδα, χωρίς σπίτι εξαρτωμενους από τους δυνατούς, στο έλεος των οποίων θα βρίσκονται. Δεν είναι τυχαίο το ότι όσοι ταιριάζουν πρόσφυγες και μετανάστες, αδιαφορούν εντελώς για αυτό που συμβαίνει στις χώρες των προσφύγων αφήνοντάς τες στα χέρια αυτών που τις λυμαίνονται.

Πετώντας ένα "κάτω ο ιμπεριαλισμος" νομίζουν ότι ξεμπλέκουν αδιαφορώντας για τη λαχτάρα των ανθρώπων να ξαναδούν τη γη τους. Δεν πληρώνουν για αυτό οι ΜΚΟ. Οι πρόσφυγες από την Αφρίν που την κατέχει η Τουρκία θέλουν να γυρίσουν πίσω αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να φύγει η Τουρκία. Όταν όμως αυτό που σε ενδιαφέρει είναι τα λεφτά των ΜΚΟ βλέπεις τους ανθρώπους ως συμπαγή πράγματα. 

Δε σε ενδιαφέρει αυτό που θέλουν και αδιαφορείς για τους κατακτήτες των πατρίδων τους. Αυτοί που θέλουν το θάνατο του έθνους κράτους, επιθυμούν ένα χειρότερο κόσμο που μέχρι τώρα διαβάσαμε για αυτόν μόνο σε βιβλία. Δεν είναι τυχαίο, ότι μερίδα της αριστεράς και πολυεθνικές δε θέλουν σύνορα. Το ίδιο αποτέλεσμα επιδιώκουν, φθηνό κρέας για να διαλέγουν οι ισχυροί.

freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)