Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Όλα στις μέρες μας: Τσιπάρονται οικειοθελώς ελπίζοντας στην…αθανασία – Γνωρίστε τους Bio-Hackers



Του Άρη Δημόπουλου

Δεν πρόκειται για κάποιο «Hoax» ή Fake News (που είναι και της μόδας), ούτε για κάτι που συμβαίνει σε…μυστικά υπόγεια εργαστήρια μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. 


Η…καθημερινότητα των «τσιπαρισμένων» ατόμων γίνεται πλέον ακόμη και ντοκιμαντέρ από μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα, όπως το BBC. 


Πρόκειται για την πραγματικότητα της νέας εποχής, προς απογοήτευση όσων μιλούν για «hoax».


Κατά καιρούς το el.gr με εκτεταμένα άρθρα του σας έχει ενημερώσει για τις διάφορες «προόδους» σε έναν κλάδο που μέχρι πολύ πρόσφατα το κατέτασσαν στον χώρο της συνωμοσιολογίας.



Στην πορεία, πέρα από την απλή έννοια του μικρο-τσιπ (RFID Chip) που είναι διαδεδομένη σε ολόκληρο τον πλανήτη τα τελευταία χρόνια, καινούργιοι όροι λιγότερο γνωστοί στο ευρύ κοινό έρχονται στην επιφάνεια.


Ένας εξ αυτών είναι οι λεγόμενοι «Bio Hackers», με τους οποίους και ασχολείται το ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του BBC που θα δείτε παρακάτω.


Είναι εκείνοι που επιστρατεύουν μέχρι και τον ολοένα και εξελισσόμενο κλάδο των microchips προκειμένου ακόμη και να μεταβάλλουν το DNA τους. 


Απώτερος στόχος; Η αύξηση του προσδόκιμου ζωής αλλά και μία πιο…ποιοτική ζωή, μακριά από αρρώστιες και επιπλοκές. 


Η «μόδα» των ημερών επιτάσσει ακόμη και την εμφύτευση ορισμένων προηγμένων μικρο-τσιπ, που σαν στόχο έχουν όχι μόνο τον ανά πάσα στιγμή έλεγχο της υγείας του κάθε ατόμου, αλλά ενδεχομένως και την μεταβολή της σύστασης του DNA του. 


Αρκετοί ήταν οι….καλοθελητές που στο παρακάτω ντοκιμαντέρ «έτρεξαν» να διαφημίσουν τα «καλά» του τσιπ. 


Για το πόσο δηλαδή πιο….εύκολη έγινε η ζωή τους από τότε που είπαν «ΝΑΙ». 


Άλλοι πάλι, σε πιο προχωρημένο στάδιο εμφύτευσης βιο-τσιπ, διαφημίζουν τις νέες «αισθήσεις» που έχουν αποκτήσει, όχι φυσικά από μόνοι τους, αλλά χάρις στα εμφυτεύματα που δέχθηκαν. 


Για του λόγου το αληθές δείτε το ίσως….«τρομακτικό» για κάποιους ντοκιμαντέρ του BBC:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)