Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ιταλία: Ενώ οι απαράδεκτοι Αφρικανοί μουσουλμάνοι εισβολείς διαμαρτύρονται για το «κακό φαγητό», οι φτωχοί και οι ηλικιωμένοι Ιταλοί σκορπίζουν τους κάδους απορριμμάτων για τα απορρίμματα τροφίμων.
Στο Μπολζάνο της Ιταλίας ένας άστεγος από καθαρή ιταλική καταγωγή πάγωσε μέχρι θανάτου καθώς ζούσε καιρό σε ένα κουτί από χαρτόνι και αργότερα πέθανε. Αυτό συνέβη ακριβώς δίπλα στον τοίχο του ξενοδοχείου Alpi, ενός ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων που φιλοξενεί Αφρικανούς μουσουλμάνους μετανάστες που ποζάρουν ως πρόσφυγες.
Ένας τοπικός έμπορος σε συνέντευξη του από την εφημερίδα The Times συνόψισε την αίσθηση πολλών στην περιοχή, όταν είπε: «Η χώρα είναι σε κομμάτια, γιατί δεν σταματούν εδώ οι καραβιές των μεταναστών; Αν δεν έχετε δουλειά, γιατί να έρθετε εδώ; «
Οι μη λευκοί Αφρικανοί που εισβάλλουν στην Ιταλία οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι αιτούντες άσυλο είναι εξαιρετικά κακομαθημένοι. Αρνούνται να τρώνε ιταλικό φαγητό όπως ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας, ψωμί και αυγά. Έχετε υπόψη ότι αυτοί οι εισβολείς έλαβαν αυτό το φαγητό δωρεάν μαζί με την άλλη ευημερία τους, ενώ στις δικές τους χώρες που δημιουργήθηκαν από τον Τρίτο Κόσμο, υπήρχε ελάχιστο φαγητό, καθαρό νερό και έπρεπε να τρώνε σάπια τρόφιμα και σκουλήκια. Οι Αφρικανοί είδαν το ιταλικό φαγητό, εξαγριωμένοι, και απαίτησαν: «Δεν τρώμε αυτά τα πράγματα!
Ο Matteo Salvini είναι ο σημερινός ηγέτης του κόμματος Lega Nord, του κεντροδεξιού αντι-ισλαμιστικού κόμματος, με τις καλές πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι η μαζική μετανάστευση των μουσουλμάνων στην Ιταλία θα σταματήσει, η μηχανή εισαγωγής μουσουλμάνων εισβολέων του George Soros θα κλείσει και η Ιταλία ίσως να μην παραμείνει στην ΕΕ.
ΔΑΝΙΑ: Μουσουλμάνος άγριος μετανάστης καλεί Λιβανέζα χριστιανή μια «γαμ***νη πόρνη» και απειλεί να την λιθοβολήσουν μέχρι θανάτου.
Αυτό συνέβη στην Κοπεγχάγη, έξω από μια συνάντηση της ισλαμικής εξτρεμιστικής οργάνωσης Hizb-ut-Tahrir, η οποία προσπαθεί να πείσει τη Δανία να επιτρέψει στους μουσουλμάνους στη χώρα να κυβερνούνται από το νόμο της Σαρία, με τελικό στόχο να καταστεί υποχρεωτική η Σαρία να γίνει ο νόμος της γης για όλους. Αυτό είναι ακριβώς, πώς οι πρώην χριστιανικές χώρες πλειοψηφίας, όπως και ο Λίβανος, έγιναν ισλαμικά κράτη.
Η αστυνομία της Δανίας ανησυχεί για τους ισλαμιστές εξτρεμιστές που προσλαμβάνουν νέα μουσουλμανικά μέλη της συμμορίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ριζοσπαστικοποίηση των νεαρών μουσουλμάνων είναι ένα επικίνδυνο κοκτέιλ και οι ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λένε ότι οι νέοι στρατοί πιέζουν τώρα τον νόμο της Σαρίας σε μουσουλμανικές κοινότητες μεταναστών.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)