Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Παρατεθείτε Μπουλη και Βαγγελη, ΤΩΡΑ ……….Και άλλο αίσχος στην Λέσχη Αξιωματικών Ένοπλων Δυνάμεων της Αθήνας…..

Παρατεθείτε Μπουλη και Βαγγελη, ΤΩΡΑ ……….Και άλλο αίσχος στην Λέσχη Αξιωματικών Ένοπλων Δυνάμεων της Αθήνας…..

Έλληνα Εσύ περίμενε μετά και από αυτό, να ελευθερωθείς….. Μπουλη ο πνευματικός σου , τι λέει για αυτά;;;;;;

Ο χρήστης Rotary Club of Amaroussion - Ροταριανός Όμιλος Αμαρουσίου πρόσθεσε 18 νέες φωτογραφίες από 28 Μαρτίου 2017 στο άλμπουμ: Καίτη Γάκη Καψή — στην πόλη Λαεδ Λεσχη Αξιωματικων Ενοπλων Δυναμεων.

28 Μαρτίου 2017 ·

Την Ιδρύτρια και Πρόεδρο του Συνδέσμου Γυναικών Θεσσαλονίκης Μακεδονίας «εν Αθήναις» κ. Καίτη Γάκη Καψή τίμησαν για το έργο, την προσφορά και τον εθελοντισμό της οι Ροταριανοί Όμιλοι Αθηνών και Αμαρουσίου.


Την τιμητική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ.) διοργάνωσαν οι Πρόεδροι: Ιωάννης

Κατσογιάννης, Ροταριανός ‘Όμιλος Αθηνών, Άγγελος Καρμανιόλας, Ροταριανός Όμιλος Αμαρουσίου ενώ τίμησαν με την παρουσία τους:

· ο Αρχηγός ΓΕΣ – Α/στράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής,

· η τ. Διοικητής ΡΟΤΑΡΥ Μαριάννα Καλοειδά,

· Πανεπιστημιακοί,

· Πολιτικοί,

· Πρέσβεις και πολλοί άλλοι – εκλεκτά Μέλη και Φίλοι της Αθηναϊκής Κοινωνίας, αλλά και της αγαπημένης Θεσσαλονίκης μας

·
Για το έργο, την προσφορά και τον εθελοντισμό της Καίτης Γάκη-Καψή μίλησαν οι:
κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, π. Υπουργός, και ο κ. Αντώνιος Βογιατζής, Δικηγόρος, Πρόεδρος Μουσείου Πόλεως των Αθηνών – Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία.

«Κυρίες και Κύριοι αποτελεί εξαιρετική τιμή για μένα να μιλήσω για το πολυσχιδές έργο και να σας παρουσιάσω μια από τις σημαντικότερες Γυναικείες προσωπικότητες της σύγχρονης Θεσσαλονίκης… την κυρία ΚΑΙΤΗ ΓΑΚΗ ΚΑΨΗ η οποία διαθέτει - αριστοκρατική καταγωγή με ευγένεια χαρακτήρος και την συνδυάζει άριστα με την πνευματική της καλλιέργεια. Θα μπορούσε να μιλάει κανείς επί ώρες για το μεγαλείο της ψυχής της αλλά και επί μέρες για τα φιλανθρωπικά της έργα. Η Καίτη Γακη Καψη είναι μια ΚΥΡΙΑ που δεν περνά απαρατήρητη όχι μόνο από την κομψότητα και την Αριστοκρατική της φινέτσα αλλά και κυρίως από το ήρεμο και γαλήνιο βλέμμα της που εκπέμπει αγάπη –απλότητα- ευαισθησία και τρυφερότητα και από τα μετρημένα λόγια της γεμάτα σοφία – σιγουριά και σοβαρότητα! Είναι μια ΚΥΡΙΑ βαθιά αξιοπρεπής χαμηλών τόνων σεμνή και ακέραιη στο χαρακτήρα που ξέρει να κερδίζει όχι μόνο το σεβασμό και την εκτίμηση των άλλων αλλά κατορθώνει να κατακτά ΚΑΙ τις καρδιές όλων όσων έχουν την τύχη…να τη γνωρίσουν καλύτερα. Δεν επιδίωξε ποτέ μα ποτέ… την αναγνώριση και την προβολή της στα ΜΜΕ για όσα έκανε. Προσέφερε και προσφέρει πάντα αθόρυβα και αυθόρμητα… Η Καίτη Γάκη Καψή με ανατροφή από μία οικογένεια με σταθερές και ξεκάθαρες πατριωτικές ΚΑΙ ελληνορθόδοξες αρχές δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις στις αρχές της , στις αξίες και στα πιστεύω της. Γαλουχήθηκε - ανατράφηκε και διέπλασε έναν χαρακτήρα έντιμο, σεμνό και ηθικό ΚΑΙ είναι γεμάτη αγάπη, ευαισθησία, αλτροϋισμό ΚΑI
αλληλεγγύη» είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, π. Υπουργός, τονίζοντας ότι η Καίτη Γάκη Καψή έχει δεχθεί πολλές ευχαριστίες, τιμητικές διακρίσεις και επαίνους, από Δήμους, από Νομαρχίες, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονικης, από Συλλόγους , από Σωματεία και φορείς της χώρας μας και του εξωτερικού, κορυφαία όλων όμως ήταν η επίδοση του Αργυρού Δικέφαλου της Καππαδοκίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Θρόνου του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στη διάρκεια λαμπρής τελετής προς τιμήν της, κατέληξε ο κ. Γκιουλέκας.

Στη συνέχεια για την τιμώμενη κ. Καίτη Γάκη Καψή μίλησε ο κ. Αντώνιος Βογιατζής, Δικηγόρος, Πρόεδρος Μουσείου Πόλεως των Αθηνών – Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία ο οποίος επεσήμανε ότι « Η Καίτη Γάκη Καψη μπορεί να ζει στην Αθήνα αλλά η καρδιά της χτυπά πάντα για την Μακεδονία μας και ως εγγονή του ένδοξου Μακεδονομάχου Καπετάν Γάκη και ως γνήσιο τέκνο της Μακεδονικής γης αγωνίζεται για την ανάδειξη της ιστορικής αλήθειας της Μακεδονικής μας ταυτότητας. Διετέλεσε Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος συμβάλλοντας τα μέγιστα στην διατήρηση, στην διάσωση και στην διάδοση της Μακεδονικής Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς στις επόμενες γενιές, εκπροσωπώντας τη Μακεδονία μας και στις πέντε Ηπείρους… Ήταν εκείνη που πήρε την πρωτοβουλία και οργάνωσε μόνη της με μεγάλη επιτυχία το 1ο Συνέδριο Παμμακεδονικών Οργανώσεων στην Καβάλα και μέχρι σήμερα αγωνίζεται σθεναρά για την χάραξη του Θρησκευτικού Οδοιπορικού των βημάτων του Αποστόλου Παύλου στην Μακεδονία. Τα τελευταία χρόνια η Καίτη Καψή παλεύει με όλες της, τις δυνάμεις για την απόδοση τιμής στην ανώνυμη γυναίκα του Μακεδονικού Αγώνα οργανώνοντας μεγάλες επετιακές εκδηλώσεις, σε πολλές πόλεις της Μακεδονίας. Όνειρο της είναι η εγκατάσταση αγάλματος στον αύλειο χώρο της π. Νομαρχίας Θεσσαλονίκης προς τιμή της ανώνυμης Γυναίκας Μακεδονομάχου. Πρωτοβουλία για την οποία έχει ολοκληρώσει όλη την γραφειοκρατική διαδικασία. Σήμερα συνεχίζει να υπηρετεί τα δίκαια της Μακεδονίας μας ως τακτικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μακεδονικής Εστίας Αθηνών και του Συνδέσμου Αλέξανδρος Φιλίππου Ελλην Μακεδών. Η Καίτη Γάκη Καψη είναι η Ιδρύτρια και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικών
Θεσσαλονίκης – Μακεδονίας εν Αθήναις ενός σημαντικότατου Συνδέσμου με πολλαπλές δραστηριότητες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία, την Ευρώπη και την Αμερική και που έχει στο επίκεντρο του… δράσεις για την Ιστορία μας την Μακεδονική μας ταυτότητα την Ορθοδοξία μας τον Πολιτισμό μας με προτεραιότητα πάντα στον άνθρωπο πάσχει και στο παιδί που υποφέρει».

Την βραδιά της πολύ συγκινητικής εκδήλωσης «έκλεψε» η παρουσία του νεότερου «Μέλους» του Συνδέσμου Γυναικών Θεσσαλονίκης Μακεδονίας «εν Αθήναις», της 8χρονης Κατερίνας, εγγονής της Προέδρου Καίτης Γάκη-Καψή, η οποία προσέφερε λουλούδια στην γιαγιά της.

Δείτε περισσότερα: http://ow.ly/2Ya730aChDC






https://www.facebook.com/rca.gr/?ref=timeline_chaining











https://www.facebook.com/rca.gr/?ref=timeline_chaining

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)