Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΑΠΑΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
O  σημερινός «Πάπας» είναι στενά συνδεδεμένος με την Παγκόσμια Τράπεζα με παιδοφιλία και τη Σεξουαλική λατρεία του Φρανκ, του Weishaupt και του Rothschild.
«Για να καθαριστεί η εκκλησία πρέπει να χυθεί αίμα», έλεγε ο Malachi Martin.
Ο Francis Bergoglio, ένας Ιησουίτης, έχει πειστεί, προειδοποίησε πολλές φορές ότι θα αποστασιοποιηθεί από αιρέσεις. Ωστόσο, απορρίπτει πεισματικά οποιαδήποτε μετάνοια. Συνεχίζει να προκαλεί ακραία αδικήματα όχι μόνο στους πιστούς της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, αλλά και σε όλους τους Χριστιανούς και τους άπιστους. Καταχρώντας την ανώτατη εκκλησιαστική εξουσία μέσω των αιρέσεων, προωθεί την αυτοκαταστροφή της Εκκλησίας, τόσο σε θέματα πίστης όσο και σε ηθικά.
Πρόκειται για τις ακόλουθες αιρέσεις: Ο Francis Bergoglio
1) αρνήθηκε τους παγκοσμίως έγκυρους ηθικούς κανόνες στην προτροπή Amoris Laetitia.
2) δεν αποστασιοποιήθηκε από τις αιρέσεις του συγκρητισμού με τον παγανισμό που θέτει τον λυτρωτικό θάνατο του Χριστού στο ίδιο επίπεδο με τη θυσία στους ειδωλολατρικούς θεούς, de-facto δαίμονες. Καταστρέφει έτσι την αληθινή αποστολή.
3) προωθεί μια αποκαλούμενη δυναμική προσέγγιση στην κατάθεση της πίστης, με την οποία κάνει αιρέσεις ίσες με το δόγμα των αποστόλων.
4) ούτε ταυτοποίησε ούτε καταδίκασε τις αιρέσεις του Βατικανού ΙΙ που προάγουν τον συγγραφικό χαρακτήρα με τον παγανισμό και δηλώνουν ότι ο Αλλάχ είναι ο ίδιος Θεός με τον Ιεχωβά (LG 16, διακήρυξη Nostra Aetate).
5) συμμετέχει σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO).
6) εργάζεται για την αποχριστιανισμό της Ευρώπης με εντατική προώθηση του εξισλαμισμού.
7) είναι σιωπηλός για την απαγωγή παιδιών από το σύστημα δικαιοσύνης ανηλίκων.
8) εγκρίνει και προωθεί την ομοφυλοφιλία και άλλες αποκλίσεις φύλου, κάτι που αντιβαίνει στη διδασκαλία της Γραφής και της Παράδοσης.
Για αυτές τις αιρέσεις, ο Φράνσις Μπεργκόλι αποκλείστηκε από την Καθολική Εκκλησία. Ως εκ τούτου, το Βυζαντινό Καθολικό Πατριαρχείο, με την εξουσία της αποστολικής και προφητικής εξουσίας, στο όνομα του Τριαδικού Θεού Πατέρα, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, δηλώνει ότι ο Φράνσις Μπεργόγλειο θα αφορισθεί από την Καθολική Εκκλησία. Αν ο ενδιαφερόμενος δεν εμφανίσει μετάνοια τουλάχιστον κατά την ώρα του θανάτου, θα καταδικαστεί αιώνια.
Κάθε Καθολικός, ο οποίος είναι ενωμένος μαζί του στην αίρεση, εκδιώκεται επίσης από την Καθολική Εκκλησία.
Επομένως, οι ιερείς και οι επίσκοποι να μην αναφέρουν πλέον το όνομα αυτού του αφορισμένου αποστάτη Φραγκίσκου στη Θεία Λειτουργία.
Φέτος ο Εωσφόρικός Τεκτονισμός γιόρτασε την επέτειο των 300 ετών.
Ο Τεκτονισμός είναι η αντιστροφή και η διαστροφή όλων των καλών και των πάντων
θεοσεβών. Υποσχέθηκαν να φτάσουν στο μάγιστρο (Magesterium) με τις Βαβυλωνιακές τους πρακτικές, μέσω του Πάπα Φραγκίσκου.
«Το Chatham House είναι μια από τις πιο σημαντικές εξωτερικές υποθέσεις
think tanks στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά το επίκεντρο της δεν θα είναι
Πρόεδρος ή ένας οργανισμός όπως η Παγκόσμια Τράπεζα … αλλά ο » Πάπας «.
Ωστόσο, ο σημερινός «Πάπας» είναι στενά συνδεδεμένος με την Παγκόσμια Τράπεζα.
Ήταν ο Rothschild της δεκαετίας του 1700 που χρηματοδότησε τη σοδομία, διείσδυση των
Τότε καταπιεσμένων Ιησουιτών, από τον Σαβατιανός Ζοχαριστής, Jacob (Leibowitz) Frank
ο οποίος είχε μολύνει τον Ιουδαϊσμό επίσης.
Ο Bergoglio διατάχτηκε να πάρει το όνομα «Francis» … όχι για τον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης (όπως ειπώθηκε στον κόσμο) αλλά για τον Ιακώβ Φράκη,Weisshaupt, Βαυαρίας του Rothschild.
«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποβληθούμε σε τεράστιες δοκιμασίες στο όχι τόσο μακρινό μέλλον. Δοκιμές που θα απαιτήσουν να είμαστε έτοιμοι να εγκαταλείψουμε ακόμη και τη ζωή μας, και ένα συνολικό δώρο του εαυτού μας στον Χριστό και για τον Χριστό. Μέσα από τις προσευχές σας και τη δική μου, είναι δυνατόν να ανακουφιστεί αυτή η δοκιμασία, αλλά δεν είναι πλέον δυνατόν να την αποτρέψουμε. Πόσες φορές έχει γίνει η ανανέωση της Εκκλησίας με αίμα! Δεν θα είναι διαφορετική αυτή τη φορά. «(Ο μελλοντικός Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ το 1976)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)