Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Όλοι το έμαθαν ... και πλάκωσαν

 Η συζήτηση για το Μακεδονικό διπλασίασε τις ερωτικές επαφές




To ονοματολογικό ζήτημα των Σκοπίων φαίνεται ότι πυροδότησε την ερωτική διάθεση των Ελλήνων τον τελευταίο μήνα, όπως τουλάχιστον εκτιμά νέα μελέτη- διαπίστωση του Ανδρολογικού Ινστιτούτου.
«Το ηθικό των Ελλήνων ανεβαίνει, εκτοξεύοντας, όμως, το ανήθικο της κρεβατοκάμαρας», υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Κωσταντινίδης, πρόεδρος του του Ανδρολογικού Ινστιτούτου που αναφέρει πως «δέσμιοι» της διαπραγμάτευσης και του πατριωτισμού, εκτονώσαμε την αγωνία και το πάθος μας, κάνοντας περισσότερο σεξ.
Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Ανδρολογικό Ινστιτούτο για τον τελευταίο μήνα, δείχνουν ξεκάθαρα, όπως ισχυρίζονται οι συγγραφείς τους, ότι τα πολιτικά πάθη έχουν άμεση επίδραση στα πάθη της κρεβατοκάμαρας, καθώς διπλασίασαν τον αριθμό των σεξουαλικών επαφών και το σεξ ήταν μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις πιο άγριο από άλλες φορές.


Για τη συνέχεια Kathimerini

infognomonpolitics.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)