Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΑΘΗΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ


Εχθρός μας είναι ο νεοφιλελευθερισμός

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Στις “περίεργες” ημέρες που βιώνει η χώρα μας, ο εχθρός της είναι ο νεοφιλελευθερισμός, ο οποίος εκφράζεται από όλα τα κοινοβουλευτικά σημερινά κόμματα! Άσχετα, αν η “φωνή” τους έχει απόχρωση κόκκινη, μαύρη, ροζ, πράσινη ή γαλάζια!  Στην κατάληξή της, η “φωνή” τους εξυπηρετεί να ίδια άνομα συμφέροντα, τις ίδιες πολιτικο-ιδεολογικές ή παραθρησκευτικές φράξιες! Γι΄ αυτό, άλλωστε, το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών “βράζει” εναντίον όλων όσων θεωρητικά και φαινομενικά τον “εκπροσωπούν” στην ελληνική Βουλή!

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις προσώπων, ανηκόντων σε αυτά τα κόμματα που χειρίστηκαν θέματα τα οποία ήταν επ΄ ωφελεία της Πατρίδος μας  και που προσωπικά ο υπογράφων, ποτέ δεν δίστασε να εκθειάσει συγκεκριμένες ενέργειές τους – το τονίζω, συγκεκριμένες ενέργειές τους - παρ΄ ότι μας χωρίζει ιδεολογικός άβυσσος!



Δύο από αυτά τα πρόσωπα ανήκουν στην μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και είναι ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας!

Να τονίσω επίσης, πως προσωπικά ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλό μου, κλείνοντας τα μάτια μου και δηλητηριάζοντας την ψυχή μου με ιδεολογικές διαφορές που έχω με αυτά τα πρόσωπα, αποκηρύσσοντας το ωφέλιμο για την Πατρίδα μου! Όπως όταν αρθρογραφούσα θαρραλέα για την πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία στο διάστημα της θητείας της δημιούργησε πάρα πολύ ουσιαστικό έργο, κυρίως μέσω των Επιτροπών που προήδρευε!

Οι καταστροφές θα φέρουν τη γνώση;;

Οι μεγάλες καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού μας πλήγωσαν όλους! Ανέδειξαν για άλλη μια φορά την ανεπάρκεια και την ανικανότητα της Πολιτείας να προστατέψει τα δάση μας που μας δίνουν ζωή! Χωρίς καμιά πρόβλεψη του κακού που ερχόταν, παρ΄ ότι αρθρογραφούσα από την Άνοιξη και έλεγα, πως πράκτορες ξένων κρατών θα κάψουν τα δάση μας, χωρίς φροντίδα επισκευής και συντήρησης του πυροσβεστικού στόλου μας, χωρίς  καμιά εξομάλυνση του δυσκίνητου κρατικού μηχανισμού! Παρά ταύτα, έστω και μετά την καταστροφή κάτι δείχνει να αλλάζει!

Ο κ. Τόσκας, όπως με ενημέρωσαν, συγκροτεί κινητή μονάδα για την επιτήρηση και τη φύλαξη των δασών μας, από Σώμα Δασοφυλακής που εν πολλοίς θα απορροφήσει αρκετά πλεονάζοντα στελέχη γραφείων του πυροσβεστικού Σώματος! Τα οποία στο Σώμα της Δασοφυλακής θα είναι διπλά χρήσιμα, αφού θα αξιοποιηθούν οι γνώσεις τους από την Πυροσβεστική! Αλλά, πληροφορούμεθα και για αγορά ρωσικών μεταγωγικών, όπως και ελικοπτέρων, τα οποία θα κατανεμηθούν σε τρεις αεροπορικές βάσεις στο βόρειο, κεντρικό και νότιο τομέα της χώρας μας, αλλά ακούμε και για αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας (Πολιτικού Σχεδιασμού Εκτάκτων Αναγκών – ΠΣΕΑ)! Βήματα σημαντικά, που απαραίτητα πρέπει να γίνουν!

Θετικά αποτελέσματα του Νικολάου Τόσκα

Επίσης, στα θετικά του Υπουργού θα αναφέρουμε τις συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν στις ημέρες των πυρκαγιών, συλλήψεις Τούρκων και Αλβανών εμπρηστών επί τω έργω!

Τις εξαρθρώσεις δεκάδων κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, όπλων και λαθρομεταναστών, από την Αλβανία, την Τουρκία και την Ιταλία! Τις συλλήψεις τζιχαντιστών οι οποίοι παρανόμως επιχειρούσαν να μπουν στην Ελλάδα, αλλά και τις ανακαλύψεις κρυψώνων – αποθηκών με οπλισμό συμμοριών από την αλλοδαπή! Τις συλλήψεις Τούρκων πρακτόρων και παιδόφιλων!

Όλα τα παραπάνω συνυπολογίζονται στα συν του κ. Τόσκα!

Διαδήλωση αντιεξουσιαστών

Διαβάζουμε πως το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 θα γίνουν κινητοποιήσεις από αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις, εργατικά και συνδικαλιστικά σωματεία, κοινωνικές δομές, κοινότητες μεταναστών (;;;), φοιτητικούς συλλόγους και κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, για τα τέσσερα χρόνια από το θάνατο του Παύλου Φύσσα!

Ωστόσο, αυτή τη φορά θα ξεφύγουν οι εκδηλώσεις από τα στενά όρια του Κερατσινίου και θα φθάσουν και στην Αθήνα! Πιο συγκεκριμένα, στις 6 το απόγευμα της 16ης Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση στο Σύνταγμα που θα κατευθυνθεί προς τα κεντρικά γραφεία της “Χρυσής Αυγής” στη λεωφόρο Μεσογείων!

Τι ζητάει η “Χρυσή Αυγή”;;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η “Χρυσή Αυγή” έχει επιδοθεί σε μια αντικομουνιστική ρητορική, που είναι κάπως ανεξήγητη γι΄ αυτήν την εποχή, που από παντού μυρίζει μπαρούτι! Αυτή η ρητορική δημιουργεί μια αναζωπύρωση παλαιών παθών που είναι εύκολο να δυναμιτισθεί το ακροβατών σε τεντωμένο σχοινί “ήπιο” πολιτικό κλίμα!

Δεν γνωρίζω εάν αυτή η πρόκληση γίνεται από την πλευρά της “Χρυσής Αυγής” εν αγνοία των κινδύνων ή γίνεται με γνώση των κινδύνων που θα δημιουργούσε μια μετωπική σύγκρουση των αντιεξουσιαστών με τη “Χρυσή Αυγή”!

Όταν, επανειλημμένως έχουμε καταγγείλει την ύπαρξη πρακτόρων ξένων μυστικών υπηρεσιών που αλωνίζουν την Αθήνα και επιζητούν την αποσταθεροποίηση του Πολιτεύματος! Και οι οποίοι πράκτορες σε μια τέτοια διαφαινόμενη σύγκρουση θα δράσουν προβοκατόρικα, όπως τόσες φορές κατά το παρελθόν (δολοφονία Λαμπράκη, Πολυτεχνείο κλπ)!

Γι΄ αυτό καλούμε τον Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα, να προστατέψει το Πολίτευμα και τους πολίτες!

Να απαγορέψει πάραυτα την συγκέντρωση – διαδήλωση των αντιεξουσιαστών προς τα γραφεία της “Χρυσής Αυγής”!

Γιατί, εάν ο μη γένοιτο έχουμε δυσάρεστα γεγονότα, τότε θα φέρει ακεραία την ευθύνη των όποιων γεγονότων ο Υπουργός!

Να απαγορευτεί η συγκέντρωση – διαδήλωση των αντιεξουσιαστών

Εμείς για άλλη μια φορά θα καταγγείλουμε, πως αυτό το εμφυλιοπολεμικό κλίμα στην Ελλάδα και μάλιστα στην πρωτεύουσά της την Αθήνα, υποκινείται από ξένες μυστικές υπηρεσίες που έχουν όφελος από μια γενικευμένη σύρραξη στην Αθήνα, από τη στιγμή που οι ανθρώπινες αντοχές των πολιτών έχουν μειωθεί αφάνταστα λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσεως και έτσι μπορεί να γίνουν εύκολοι στόχοι στις επιθυμίες και τις επιδιώξεις των εχθρών της Πατρίδος μας!

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, η μασονική Στοά της Ελλάδος από το 2007 είναι παράρτημα της μασονικής Στοάς της Ιταλίας, η οποία με τη σειρά της είναι παράρτημα της μεγάλης μασονικής Στοάς του Λονδίνου!

Μήπως λοιπόν, οι “φίλοι” μας Ιταλοί και Άγγλοι, διαχρονικά υποστηρικτές των τουρκικών συμφερόντων, βρουν μια νέα ευκαιρία για να ανάψουν το φιτίλι των ταραχών στην Αθήνα;; Ασύμμετρες απειλές που πολλές φορές τις νιώσαμε στο παρελθόν! Οι οποίες είχαν εξελίξεις που υποβοήθησαν την μεγαλύτερη πρόσδεση της χώρας  στο άρμα των Μνημονίων!

Γι΄ αυτό καλούμε εκ νέου τον Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα, να προστατέψει το Πολίτευμα και τους πολίτες, απαγορεύοντας την συγκέντρωση – διαδήλωση των αντιεξουσιαστών προς τα γραφεία της “Χρυσής Αυγής”! Προστατεύοντας την Πατρίδα! Γιατί, η Αστυνομία δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση που θα ξεφύγει, όπως συνέβη τόσες φορές στο παρελθόν!!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)