Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Συνελήφθη η τραπεζική υπάλληλος που άρπαξε 102 χιλιάδες ευρώ από φίλη της

Σχόλιο ιστολογίου:
εμπιστεύεστε ακόμα τις τράπεζες και όσα σας λένε οι υπάλληλου τους;
Αν δεν σέβονται τους φίλους τους, θα σεβαστούν έναν ξένο;
Για αυτό μην τους δίνετε προσωπικά σας στοιχεία, μην δίνετε εκκαθαριστικό εφορίας, μην δίνεται την αστυνομική σας ταυτότητα για σκανάρισμα ή φωτοτυπία, εκτός αν σημειώσετε ότι είναι για χρήση μόνο:  .... και ημερομηνία: .....
Δεν μπορεί να υπάρχει φιλία με έναν υπάλληλο που εκβιάζεται κάθε μέρα με απόλυση και που αναγκάζεται να ακολουθήσει ότι του αναφέρει η διοίκηση της τράπεζας και που σίγουρα δεν είναι για το καλό των πελατών της.
Χρησιμοποιείται όσο το δυνατό μετρητά για τις αγορές σας, τουλάχιστον για φέτος μόνο η πληρωμή στο σουπερμάρκετ με κάρτα έχετε φτάσει το όριο για το αφορολόγητο.
Συνελήφθη η τραπεζική υπάλληλος που άρπαξε 102 χιλιάδες ευρώ από φίλη της
Τσάκωσαν την τραπεζική υπάλληλο που καταζητείτο από την Αστυνομία για υπόθεση υπεξαίρεσης 102 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη, 61χρονη πρώην τραπεζικός υπάλληλος κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ότι η 53χρονη φέρεται να απέσπασε το μεγάλο χρηματικό ποσό από τον λογαριασμό της.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ 

Συγκεκριμένα η παραπονούμενη το 2016 είχε μεταβεί σε υποκατάστημα τράπεζας όπου ενημερώθηκε ότι στον λογαριασμό της υπήρχαν μόνο 1000 ευρώ.

Η 61χρονη η οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την 53χρονη, της παραχώρησε το δικαίωμα να διαχειρίζεται τις τραπεζικές της συναλλαγές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)