Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Η Μαφία του νοσοκομείου ΚΑΤ

Η Μαφία του νοσοκομείου ΚΑΤΤου Ανδρέα Καραγιάννη-Πολιτικού επιστήμονα
Ένα πολυδαίδαλο κύκλωμα γιατρών, δικηγόρων και υπαλλήλων του έρχεται σήμερα να αποκαλύψει το tilegrafima.gr, έπειτα από καταγγελίες ασθενών σε συγκεκριμένο
Συγκεκριμένα, έχει στηθεί μία απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, του αθέμιτου ανταγωνισμού και στην πλάτη των ασθενών .


Όταν ένας πολίτης τραυματίζεται σε κάποιο ατύχημα και διακομίζεται στο νοσοκομείο στα επείγοντα περιστατικά του συστήνουν με σκοπό να αναλάβουν την υπόθεσή του και να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από ασφαλιστικές.

Σύμφωνα με αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα, οι γιατροί αυτοί σε συνεννόηση με τα δικηγορικά γραφεία πέριξ του νοσοκομείου, παίρνουν ως αμοιβή ένα είκοσι τοις εκατό από τη συνολική αποζημίωση που θα προκύψει από τη δίκη.


Τον τελευταίο καιρό στο κύκλωμα έχουν εισέλθει και οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του ΕΚΑΒ. Οι τραυματιοφορείς λοιπόν, με το που παραλαμβάνουν ένα επείγον περιστατικό με το ασθενοφόρο, δίνουν απευθείας  την κάρτα του δικηγόρου στον απελπισμένο τραυματία, ο οποίος τελικά θέλοντας και μη υποκύπτει σε αυτόν τον ιδιότυπο και απάνθρωπο εκβιασμό.
Τους τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ έρχονται κάθε μέρα με βαλίτσες και λαδώνουν βοηθοί των δικηγορικών γραφείων, μοιράζοντάς τους απίστευτα ποσά, με στόχο να αποτραπεί διοχέτευση πελατών σε δικηγόρους εκτός του κυκλώματος.

Αυτόπτης μάρτυρας από το νοσοκομείο ΚΑΤ , διαθέτει οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο διακρίνεται καθαρά υπάλληλος ασθενοφόρου να χρηματίζεται από βοηθό δικηγορικού γραφείου που εδράζεται σε κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο.
Οφείλει αυτεπάγγελτα να παρέμβει εισαγγελέας και να ασκηθούν ποινικές διώξεις για απιστία, εκβίαση , ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απάτης κατ εξακολούθηση, εναντίον των εμπλεκομένων γιατρών, δικηγόρων και υπαλλήλων του ΕΚΑΒ.

Λέγεται ότι αυτή η πρακτική αποτελεί κοινό μυστικό στους παροικούντες της νοσοκομειακής πραγματικότητας, ήλθε η ώρα όμως η Μαφία της υγείας να δεχτεί επιτέλους ένα γερό πλήγμα. Προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση.

tilegrafima.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)