Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 
Συνεργάτες του ιστολογίου μας ενημέρωσαν για τον τρόπο που κάνουν χειρόγραφη φορολογική δήλωση από την στιγμή που απαιτήθηκε να συμπληρώνεται μόνο μέσα από το διαδίκτυο.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ:

1ον Κατεβάζετε τα δύο κείμενα από το BOX (δεν χρειάζεται να είστε μέλη, ούτε να πληρώσετε όπως ζητά το SCRIBD) πατώντας στην άνω αριστερά πλευρά το κάτω βελάκι που αναγράφει DOWNLOAD.

2ον Τα τυπώνετε σε εκτυπωτή και μετά συμπληρώνετε χειρόγραφα και υπογράφετε και τα δύο κείμενα, το 1ο είναι εξώδικό με επιφύλαξη δικαιωμάτων και το 2ο είναι η δήλωση φορολογίας εισοδήματος αναγράφοντας ότι είναι ΑΡΧΙΚΗ.

3ον Τα δίνετε σε δικαστικό επιμελητή για να τα παραδώσει στην αρμόδια ΔΟΥ, όπου είναι υποχρεωμένη να τα παραλάβει και να υπογράψει για την παραλαβή τους.


Η διαδικασία αυτή είναι ένας εναλλακτικός τρόπος χειρόγραφης δήλωσης και από όσο μας έχουν ενημερώσει είναι πολλοί που τον χρησιμοποιούν επιτυχώς και με κάθε νομιμότητα.


(Φωτογραφία από in.gr)   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)