Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΚΟΥΡΑΓΙΟ…Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ..ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

Η  ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ δεν μας αφήνει, η νοητή και υποστατική παρουσία ΤΗΣ είναι ολοζώντανη  ετούτες τις δύσκολες στιγμές στην ταλαιπωρημένη  Πατρίδα.
Σχεδόν μια βδομάδα που τελείωσε το προσκύνημα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα δηλ. στις 21 Ιουνίου 2015 αμέσως και σε λίγες ημέρες ξεκινάει ο αρμαγεδδώνας  με τα capilal control και τα  mind control των νεοποχιτών… το αποτέλεσμα του  δημοψηφίσματος  της 5 Ιουλίου που μεταλλάχθηκε¨ από ένα μεγαλειώδες  ΟΧΙ σε ένα ταπεινωτικό ΝΑΙ…  το ¨δέσιμο¨ συμφωνία του Eurogroup της 12 Ιουλίου που συνέπεσε με την πρώτη εορτή της λαμπροφόρου μνήμης του Οσίου Παισίου του Αγιορείτη… και η ψήφιση των προαπαιτουμένων αυτής της συμφωνίας ξημερώματα της 23 Ιουλίου στην Βουλή ανήμερα της Αγίας Πελαγίας της Τηνίας που θαυματουργικό τρόπο και καθ υπόδειξη της Υπεραγίας Θεοτόκου υπέδειξε  το 1822τον τόπο της Εικόνος της Παναγίας της Μεγαλόχαρης στην Τήνο, Εικόνα που σημάδεψε την αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους  στον Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821…και αργότερα την προδοσία και μοχθηρία των Φασιστών του ολοκληρωτισμού με τον τορπιλισμό της Έλλης ανήμερα της εορτής ΤΗΣ στις 15 Αυγούστου το 1940.
Τι άλλο θέλουμε για να πειστούμε ότι η Παναγιά μας ακολουθεί και πάλι τα πονεμένα βήματα των παιδιών της  στα μαρτύρια και σε αυτό που έρχεται ως καταισχύνη των εχθρών του ΥΙΟΥ ΤΗΣ;
¨Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ;
Η εικόνα της Ιεροσολυμίτισσας δεν σηκωνόταν γιατί ήταν βαριά! Παρουσιάστηκε η Παναγία σε μια γυναίκα και είπε:



«ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ» 

Α.Δ.
Η πληροφορία στάλθηκε με email από αναγνώστη


Τρεις φορές έγινε απόπειρα να τη σηκώσουν οι μοναχοί που τη συνοδεύουν από τα Ιεροσόλυμα και η εικόνα δεν σηκώνονταν…
Πηγή: pentapostagma.gr http://perivolipanagias.blogspot.gr/http://archangelosmichail.gr/Ιουλίου 18, 2015
Στις 24 Μαρτίου 2015 λίγο πριν ξεκινήσει η Αγρυπνία στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα αρθρογραφούσαμε επί τη ευκαιρία της υποδοχής της ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ από τα Ιεροσόλυμα .
Ευαγγελίζου Ελλάδα με τον πόνο σου ΦΩΣ
¨Αφιερωμένο στην ΜΑΝΑ του ΘΕΟΥ μας που έρχεται από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα για να στηρίξει τον καθένα μας χωριστά αλλά και την Πατρίδα σε τούτες τις δύσκολες στιγμές.
Και αν στην Οσία Πελαγία της Τήνου έδωσε το χαρμόσυνο μήνυμα του Ουρανού ¨ Ευαγγελίζου Γή Χαρά Μεγάλη¨
Στην σημερινή Ελλάδα με τον μαύρους διεθνείς γεωπολιτικούς-κοινωνικούς και οικονομικούς ορίζοντες να την περιβάλλουν…
Τι θα έλεγε ανήμερα στον εσπερινό του Ευαγγελισμού που έρχεται από τα Ιεροσόλυμα και από τον Τάφο ΤΗΣ στην Γεσθημανή;
Ευαγγελίζου Ελλάδος Γή Χαρά Μεγάλη.
Και σαν Παραμυθία και Φοβερά Προστασία και Οδηγήτρια του Νου του Έθνους μας, τι άλλο θα μπορούσε να μας πει;
ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΕΛΛΑΣ σε λίγο θα χαμογΕ(λ)λάς.
Τι ταράζεσαι μικρό ποίμνιο; Γιατί κλαίς και πονάς;
Μήπως βλέπεις τον εχθρό να προσμένει να σε κατασπαράξει;
Ναι αυτό βλέπεις! αλλά δεν βλέπεις και κάτι άλλο, την φονική αδημονία του να σε αποτελειώσει τώρα που σε έχει χαμαί κάτω.
Τι συμβαίνει παιδιά μου;
Το Ορθόδοξο Πλήρωμα χαμαί κάτω , ο αγαπητός Λαός ΜΟΥ πεσμένος στο χώμα και την κεφαλή του να την πατάει πιεστικά η μπότα του τοκογλύφου ¨ δυτικού σταυροφόρου¨ για να την αναγκάσει να φάει ακόμη και από αυτό το ίδιο άγιο χώμα της.
Αυτός ήταν ανέκαθεν ο διαχρονικά ιστορικός πόθος των εχθρών του ΥΙΟΥ μου, να θέλουν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ να βρίσκεται μέσα στην Παγκόσμιο ιστορία και στο καθημερινό γίγνεσθαι κάτω και να την τσαλαπατούν.
Αλλοίμονο όμως σε αυτούς γιατί πάντα με τις οφθαλμοφανείς πλέον αδικίες και δόλιες αρπαγές τους κατορθώνουν το ακατόρθωτο για την φυλή σας …ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ που την σφυρηλατούν με τον πόνο που σας τον δίνουν πλέον ¨απλόχερα¨.
Σας ξανακάνουν να νοιώσετε πάλι σαν πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ.
Έλληνες-Ρωμιοί από την χιλιόχρονη Ρωμιοσύνη που έρχεται και δεν χάνεται.
Και είστε ήδη πολλοί μαζί με τους κρυπτοχριστιανούς από τις ¨σβησμένες λυχνίες των επτά εκκλησιών της Αποκάλυψης¨ στην Καθ ημάς Ανατολή.
¨του Κυρίου η Γη και το πλήρωμα αυτής, η οικουμένη και πάντες οι κατοικούντες εν αυτή¨( Ψαλμ23.1)
Και ενώ σας έχουν τελειωμένους σύμφωνα με τους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς των διεθνών κέντρων πνευματικής σκοτοδίνης τους.
http://users.sch.gr/aiasgr/Image/Theotokos_Maria/Panagia_h_Ierosolumitissa/Panagia_h_Ierosolumitissa_01.jpg
Και η αδημονία μαζί και η απληστία των εχθρών του ΥΙΟΥ μου έχει φτάσει στο κατακόρυφο διότι τώρα είναι σίγουροι ότι ήρθε η ώρα να τελειώνουν μια και καλή μαζί σας.
Αυτό που κάνουν είναι το τελικό συγκέρασμα αποφάσεων μιας προαποφασισμένης πολύ μεγάλης γεωστρατηγικής επιλογής και μάλιστα στο πιο ψηλό επίπεδο απληστίας και ισοπέδωσης των ηθικών και πολιτισμικών αξιών.
Ναι, αλλά δεν διαβάζουν Μακρυγιάννη
¨ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε, τρώνε από μας και μένει και ΜΑΓΙA…¨
Ούτε διαβάζουν του ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ μου
¨ Χαίρε ανόρθωσις των ανθρώπων, χαίρε κατάπτωσις των δαιμόνων…
Χαίρε της απάτης την κάμινον σβέσασα χαίρε, της ΤΡΙΑΔΟΣ τους μύστας φωτίζουσα…
Χαίρε τύραννον απάνθρωπον εκβαλούσα της αρχής,χαίρε Κύριον φιλάνθρωπον επιδείξασα Χριστόν…
ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΘΕ¨
Αυτή η λιγοστή ζύμη –μαγιά της μικρής Ελλάδας που αντιστέκεται είναι το πνευματικό μπαρούτι που θα τινάξει τα σωθικά της παγκόσμιας ανομίας. Και θα τρελάνει τους εξουσιαστές αυτού του αιώνος του απατεώνος διότι δεν γνωρίζουν ότι το χώμα που σας έριξαν κάτω χαμαί για να το φάτε και να είναι η καταισχύνη σας είναι αγιοποτισμένο με το ζεστό μαρτυρικό αίμα των Φίλων του ΥΙΟΥ ΜΟΥ που τελειώθηκαν από τα βασανιστήρια των δικών τους προγόνων.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ θα σας ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και στους εχθρούς βαθειά καταισχύνη.
Φροντίστε να ανασηκώσετε την πεσμένη Εικόνα του εαυτού σας και να την Αναστηλώσετε μαζί με τις Εικόνες των Αγίων εις το ΑΡΧΑΙΟΝ ΚΑΛΛΟΣ της Ορθόδοξης Πίστης και Παράδοσης για να ΜΕ δείτε πάλι στα τείχη των συνόρων σας και στα προτειχίσματα της καθημαγμένης ζωής σας Περιπολούσα ως ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ.
Εκατομμύρια καρδίες κρυπτοχριστιανών στην Καθ ημάς Ανατολή σας περιμένουν σύντομα να παιανίσετε μαζί τους τον ακατάλυτο θριαμβευτικό παιάνα
¨ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ εκ νεκρών θανάτω θάνατον πατήσας και εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενος¨
Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)