Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Η κα Όλγα - Νάντια Βαλαβάνη ...."Επαγγελματίας Ασφαλιστής" ....και όχι "μεταφράστρια σε ασφαλιστική εταιρεία" !!!!


Παππούς Νίκος Αρβανίτης
Η κα Όλγα - Νάντια Βαλαβάνη ...."Επαγγελματίας Ασφαλιστής" ....και όχι "μεταφράστρια σε ασφαλιστική εταιρεία" !!!!
(Σε ποια άραγε;)

Η κα Όλγα - Νάντια Βαλαβάνη αναφέρει στο βιογραφικό της ότι: "Εργάστηκε ως μεταφράστρια (ουδέτερο) από το 1992 μέχρι σήμερα σε ασφαλιστική εταιρεία...." [ http://nantiabalabani.blogspot.gr/2012/04/blog-post_25.html ]
----------------------...
http://www.enosiasfaliston.gr/…/52-i-eeae-sygxairei-tin-ka-…
Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος συγχαίρει την κα Όλγα - Νάντια Βαλαβάνη, Μέλος της, για την ανάδειξή της στη θέση της Αναπληρώτριας Υπουργού των Οικονoμικών. 
-----------------------
Προς την
Κυρία Όλγα – Νάντια Βαλαβάνη
Αναπληρώτρια – Υπουργό Οικονομικών

Αθήνα, 28/01/2015 ---- Αρ. Πρωτ. 1556
Αξιότιμη Κυρία Βαλαβάνη,
Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος, που έχει την τιμή να σας έχει
Μέλος της, εκφράζοντας και όλα τα Μέλη της, σας εύχεται ολόψυχα να προχωρήσετε με δύναμη και συνέπεια στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει.
Ο Κλάδος της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης αισθάνεται πολύ περήφανος που ένα καταξιωμένο μέλος του καταλαμβάνει μία τόσο υψηλή, απαιτητική και ουσιαστική για την εξέλιξη και την συνολική επιτυχία της Κυβέρνησης θέση, και είναι βέβαιος ότι με την σεμνότητα, το ήθος και την επιμέλεια που σας διακρίνει θα κάνετε κάθε προσπάθεια ώστε να φέρετε σε πέρας με επιτυχία το έργο σας.
Με τιμή,
Για το Δ.Σ. της Ε.Ε.Α.Ε.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΧΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΓΙΩΝΗΣ
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
----------------------------
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Δείτε περισσότερα
Φωτογραφία του Παππούς Νίκος Αρβανίτης.

2 σχόλια:

  1. Γιατί η πληροφορία αυτή θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει; Δεν γνωρίζω την κυρία Βαλαβάνη αλλά βρίσκω πολύ κακόγουστη αυτήν την τάση της αναζήτησης κατηγοριών, μόλις κάποιος κυβερνητικός παύει να έχει το πόστο του. Και διερωτώμαι: δεν έχουμε αρκετά πραγματικά προβλήματα για να προσπαθήσουμε να λύσουμε, ώστε να χρειαζόμαστε και ενίσχυσή τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία Μαρία Νεγρεπόντη – Δελιβάνη,
      Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το δημοσίευμα δεν μας ενδιαφέρει, όμως μέσα από αυτό προβάλλεται μια πολιτική συγκάλυψη δραστηριοτήτων της αναπληρώτριας Υπουργό Οικονομικών. Αν προσθέσει κανείς τα παραμύθια και τα ψέματα που διατύπωσε η κυρία αυτή και που είδαμε στα σημερινά δημοσιεύματα σχετικά με τα 200 χιλιάδες Ευρώ της μητέρας της χάνουμε την εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπο της.
      Αλλά και η ανακοίνωση της ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος που είναι μέλος της διατυπώνει περιφραστικά για το έργο που έχει να διαπράξει και που δίνει αιχμές ότι θα υποστηρίξει τα συμφέροντα της ένωσης που σίγουρα είναι αντίθετα από το συμφέρον της κρατικής βασικής ασφάλισης, που είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
      Ο αναγνώστης που ετοίμασε αυτό το κείμενο μας έχει παρουσιάσει πολλαπλές φορές καταγγελίες από ενέργειες των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών αναδεικνύοντας τους κινδύνους των ασφαλιστικών ταμείων από αυτές τις εταιρείες.
      Επίσης δεν περιμέναμε να χάσει το πόστο της για να δημοσιεύσουμε αυτό το κείμενο και ούτε ψάχνουμε να βρούμε θύματα, επειδή τα θύματα είναι ο λαός που πληρώνει με αίμα κάποια πολιτικά εκτρώματα που αντί να τον αντιπροσωπεύουν στην Βουλή του ρουφούν τα αίμα, σκοτώνοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα, από μια αριστερή κυβέρνηση με ακροδεξιά φασιστική πολιτική.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)