χρησιμοποιούν σε κάποια από τα προϊόντα τους.
Μήπως κύριοι της Δέλτα και της Φάγε να εξαφανίσουμε τους Έλληνες γαλακτοπαραγωγούς που παράγουν το καλύτερο αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα της Ευρώπης και να αγοράζουμε τα πάντα από τους Ευρωπαίους;
Ότι ακριβώς έγινε και με την βιομηχανία ζάχαρης;
Δείτε παρακάτω τις εικόνες…
Γάλα Δέλτα υψηλής παστερίωσης με γάλα 100% Ουγγαρίας 0% Ελληνικό
Γιαούρτι Φάγε στραγγισμένο με γάλα 50% Γερμανίας 35% Γαλλίας 15% Ολλανδίας 0% Ελληνικό
Γάλα Δέλτα υψηλής παστερίωσης με γάλα 100% Τσεχίας 0% Ελληνικό
Γιαούρτι Φάγε στραγγισμένο με γάλα 50% Γερμανίας 25% Γαλλίας 22% Ολλανδίας 3% Ιταλίας 0% Ελληνικό
Γάλα Δέλτα συμπυκνωμένο με γάλα 100% Γαλλίας 0% Ελληνικό
Γιαούρτι Φάγε στραγγισμένο με γάλα 100% Γερμανίας 0% Ελληνικό
Γάλα Δέλτα σοκολατούχο με γάλα 100% Γερμανίας 0% Ελληνικό
ΠΗΓΗ
dynati-ellada.com
ΜΗΠΩΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΒΟΜΒΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ... ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ... ?
ΑπάντησηΔιαγραφή