Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ


Βασίλης Τσούγκαρης

EFIALTHSΕδώ είμαστε Συνέλληνες, έρχονται οι «υπογραφές», έρχονται ΝΕΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ για τον κοσμάκη, και όσοι νομίζουν πως τα είδαν όλα, ας περιμένουν λίγο, ελάχιστα, γιατί τα δυσκολότερα έρχονται, δηλαδή τι έρχονται, ΗΡΘΑΝ, είναι στο κατώφλι μας…
Και δείτε κάτι πράματα, ΑΥΤΗ η κυβέρνηση που πριν γίνει κυβέρνηση δηλαδή, ΦΩΝΑΖΕ, ΟΥΡΛΙΑΖΕ, ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ με τα μνημόνια και με τα «απάνθρωπα» μέτρα τους, ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ θα ψηφίσει ΟΛΑ εκείνα για τα οποία ήταν αντίθετη, ΑΥΤΗ είναι που θα φέρει ΝΕΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ τα οποία μην ξεγελιέστε, για πολλοστή φορά ΔΕΝ θα……..
……..
πληρώσουν οι μεγάλοι και τρανοί, οι έχοντες και κατέχοντες, εκείνοι με τις καταθέσεις στο εξωτερικό, αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, που σε βάρος τους τα τελευταία χρόνια εφαρμόζονται οι πιο ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ πολιτικές, ΟΙ «ΑΛΛΟΙ» που σε……..
βάρος τους γίνονται οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ.
Ποιοι είναι οι «άλλοι»;
Μα φυσικά ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ο απλός κοσμάκης, το «γαϊδούρι που δουλεύει ασταμάτητα για το πολιτικό μαγγανοπήγαδο».
Α, να μη το ξεχάσω, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ (λέει) ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ
ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ. Με λίγα λόγια, κόβουν τα πόδια των Ελλήνων, για να σταθεί ΟΧΙ Η ΧΩΡΑ, αλλά να σταθούν οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και η ΕΥΡΩΠΗ στα πόδια τους.
Μια Ευρώπη που έχει πάρει την κάτω βόλτα, μια Ευρώπη ΑΠΑΤΗ που εδώ και χρόνια ξεκοκάλιζε τη χώρα μας για να επιβιώνει, και ΣΗΜΕΡΑ, ζητά πλέον και όλα εκείνα που ΔΕΝ πήρε.
Όπως έγραψα σε προηγούμενο χρονογράφημα, ζητά «ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ».
Και έρχονται όπως λένε οι «ειδικοί» κατασχέσεις σπιτιών, έρχονται πολλά που δεν θα τα αντέξει ο Έλληνας…
Και αναρωτιόμαστε, θα πρέπει να είναι κάποιος ειδικός για να δει τον γκρεμό στον οποίο πέφτουμε; Γιατί αδέλφια ΠΕΦΤΟΥΜΕ πλέον, ΔΕΝ ΘΑ πέσουμε. Η πτώση άρχισε, και ανάλογα με το «βάθος» του γκρεμού, θα είναι και τα «κομμάτια» μας. Υπάρχει άραγε κανένας που πιστεύει πως η χώρα θα τη βγάλει καθαρή;
Πως τη γλυτώσαμε, και δε θα βγούμε από το «άγιο ευρώ», από την ευρωζώνη; Υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως η χώρα μας νίκησε σε κάτι; Εκτός του ότι θα αρχίσουν οι έλληνες να ξεσπιτώνονται, εκτός του ότι θα αυξηθούν οι πεινασμένοι, εκτός του ότι….
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΩΡΕ; Συνέλληνες τι κάνουμε; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ, η ίδια ΠΙΚΡΗ γεύση και από την «νέα» κυβέρνηση, η οποία ξεκίνησε από αριστερά, και κάπου στη «διαδρομή» της μπήκε σε «παράκαμψη ελικοειδή» που την πάει στο κέντρο, την πετάει προς τα δεξιά, και στο τέλος……
Οι κυβερνώντες λένε πως αυτή η κυβέρνηση ΔΕΝ θα είναι μια αριστερή «παρένθεση» και ο κοσμάκης συμφωνεί. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ, αλλά μια ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ… Καιρός λοιπόν να βρούμε τρόπο ΧΘΕΣ να ξυπνήσουμε από ΟΛΟΥΣ τους εφιάλτες, νέους και παλιούς..
tsougarisgnomi@gmail.com
kafeneio

tolimeri.wordpress.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)