Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Η ΕΦΙΑΛΤΗΣ;

AFISA AXRIMATI KOINONIA VIDEOΤήν Κυριακή 28/6/15 ἡ Ἑστία Πατερικῶν Μελετῶνὑπό τήν αἰγίδα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Πειραιῶςστό Στάδιο Εἰρήνης καί Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) καί στήν αἴθουσα Μελίνα Μερκούρη, ὀργάνωσε Ἡμερίδα μέ θέμα Κοινωνία χωρίς μετρητά. Προοπτική ἤ ἐφιάλτης;



Η Ημερίδα προετοιμάστηκε πολύ σύντομα με τα γεγονότα να τρέχουν και να μεταβάλλονται μέρα με την ημέρα.

Σκοπός της ήταν η ενημέρωση για να επιλέξουμε την αντίθεση μας στην αχρήματη κοινωνία που μας οδηγεί η παρούσα κυβέρνηση. Μια αντίθεση που θα είναι αποτέλεσμα των όσων ακούσθηκαν μέσα στην ημερίδα.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας εφαρμόστηκε το  Capital Control, ενέργεια που φαίνεται να ήταν προγραμματισμένη από τις αρχές Ιουνίου αλλά και εφαρμογή της πολιτικής του Γ. Βαρουφάκη πρώην υπουργού οικονομικών, όπου έψαχνε αιτιολογία να καταργήσει τα μετρητά.


Ακολουθούν τα βίντεο:
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)