Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ο Εισαγγελέας καλεί Τζήμερο για...κάλεσμα σε ανατροπή της κυβέρνησης

Την πόρτα του εισαγγελέα θα διαβεί ο Θάνος Τζήμερος καθώς με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου ξεκινά κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις επίμαχες αναρτήσεις οι οποίες αποδίδονται στον πρώτο με τις οποίες οι πολίτες καλούνται σε «ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου», αν η κυβέρνηση δεν υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές κι η χώρα βρεθεί εκτός ευρώ.

Στην δικογραφία περιλαμβάνεται το παρακάτω απόσπασμα με φερόμενο ως συγγραφέα τον κ. Τζήμερο:

«Γι' αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται».

Τη σχετική έρευνα θα διενεργήσει ο Εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Καψιμάλης με εντολή να διαπιστώσει αν κι από ποια πρόσωπα προκύπτει η τέλεση αξιόποινων πράξεων όπως η "διέγερση πολιτών σε βιαιοπραγίες ή διχόνοια".

freepen
Τζήμερος: «Αλήτης με περικεφαλαία» ο Τσίπρας
Τζήμερος: «Αλήτης με περικεφαλαία» ο Τσίπρας
Απίστευτες νέες ύβρεις Τζήμερου για Τσίπρα: «Εμετικό τσογλ@νι»

Απίστευτες εκφράσεις του προέδρου της «Δημιουργίας Ξανά» κατά του πρωθυπουργού

Μανόλης Γαλάνης 
 «Αλήτη» αποκαλεί τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος, χαρακτηρίζοντας τα κυβερνητικά στελέχη ως, «σταλινοφασίστες», «παρτάκηδες», «τσούρμο διανοητικά καθυστερημένων» αλλά και «σούργελα»! Πρόκειται για το νέο επεισόδιο του ακατάσχετου υβρεολογίου, μέσω facebook, προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, με το οποίο ο Θάνος Τζήμερος «απαντά» στις αντιδράσεις που προκάλεσαν προηγούμενοι πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί του εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα.
Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις έχουν ως εξής: 
«ΑΛΗΤΗΣ ΜΕ (ΠΕΡΙ)ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Όταν ένας αλήτης γίνεται πρωθυπουργός δεν μας ενοχλεί. Μας ενοχλεί όταν κάποιος αποκαλεί έναν αλήτη, αλήτη! Όταν ένα τσούρμο διανοητικά καθυστερημένων οδηγεί τη χώρα στη μεγαλύτερη τραγωδία της σύγχρονης ιστορίας της δεν μας ενοχλεί. Μας ενοχλεί όταν κάποιος αποκαλεί ένα τσούρμο διανοητικά καθυστερημένων! Όταν οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες της μεταπολίτευσης, οι σταλινοφασίστες με ένδυμα δημοκράτη, οι παρτάκηδες με ένδυμα λαοφιλίας, οι ανεπάγγελτοι κρατικοδίαιτοι με ένδυμα εργατικής τάξης έχουν υπεξαιρέσει την εξουσία λέγοντας ψέματα σε όλους δεν μας ενοχλεί. Μας ενοχλεί που κάποιος αποκαλεί τους σαλινοφασίτες, σταλινοφασίστες και τους απατεώνες, απατεώνες.

Ύβρις είναι όταν αποκαλείς κάποιον υποτιμητικά με ιδιότητα που δεν έχει. Το να αποκαλείς εμετικό τσογλάνι τον χυδαιότερο λαϊκιστή του Ελληνικού Κράτους (Δηλιγιάννη και Αντρέα συμπεριλαμβανομένων) είναι φιλοφρόνηση. Η ελληνική γλώσσα δεν έχει όρο για τέτοια περίπτωση. Ελπίζω να έχει ποινή η Δικαιοσύνη».

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές μας, ο Θάνος Τζήμερος αναφέρει:

«Σούργελα: "Η λύση πρέπει να είναι πολιτική". Αλλά τα λεφτά τα θέλετε λεφτένια, ε;».

protothema
 
infognomonpolitics.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)