Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Αδιαπραγμάτευτα στο ΕΥΡΩ κ. Βαλερύ Ζισκάρ Ντεστέν

ο κος Βαλερύ Ζισκάρ Ντεστέν !!!!                            ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 557 07.07.2015

Έχουμε καταλάβει πως με νέα δάνεια αυξημένα με τους τόκους των προηγούμενων, δεν πρόκειται να εξοφληθούν ποτέ τα πρώτα.

Έχουμε καταλάβει πως με την επιτήρηση των δανειστών δεν βγαίνει το περίσσευμα για την πληρωμή τους, παρά αυξάνεται η οφειλή μας.
Ε, αυτό που έχουμε καταλάβει όλοι εμείς τώρα πια, αυτοί το ξέρουν από πριν, αλλά  τώρα που φαίνεται απροκάλυπτα σε όλους και στην κουτσή Μαριώ, αυτοί λένε πως δεν φταίει η επιτήρησή τους αλλά το κακό μας ριζικό.
Μμμμμμμμ, μάλλον πως η επιτήρηση γινόταν όχι με σκοπό την αποπληρωμή, αλλά την αυξητική υπερχρέωση με τέλος την κατάσχεση του σπιτιού μας, λέγε της χώρας μας, πάνω και κάτω από τον αέρα, πάνω και κάτω από το νερό, πάνω και κάτω από το χώμα.
Μετά την κοινή γραμμή των πολιτικών αρχηγών, σε αυτά και για αυτά, και αφού κανείς δεν ζήτησε ούτε σκέφτηκε έξοδο από το ευρώ, ας δεχθεί και ο κος Βαλερύ της μεγάλης και φίλης Γαλλίας, πως πρέπει, έστω να φαίνεται, σαν κοινός συνεταίρος, αυτός και οι άλλοι και όχι σαν αρπακτικά των άλλων χωρών, ούτε σαν ο τότε προστάτης της Μπουργκίνα ντε Φάσο, αλλά χώρας της ευρωζώνης, της κοινής παρέας δηλαδή.
Βέβαια, υπάρχει το ακατάλυτο απόφθεγμα, πως δεν μπορείς να παρενοχλήσεις την γυναίκα κάποιου ζευγαριού που δεν γνώρισες ποτέ, αλλά και ότι, οι στυγνότερες συμπεριφορές, μπορεί να εντοπιστούν μέσα στην ίδια οικογένεια.
Ας μπορεί να προκύπτει και λόγω ηλικίας του, η σοφία των ανωτέρω συναρτήσεων, αντί κωπηλασίας δηλώσεων ΄΄να διευκολύνουμε την Ελλάδα να εξέλθει του Ευρώ’’.
Τα μπαρούτια και τα θραύσματα των όλμων από τις μεταξύ τους σφαγές, μυρίζουν ακόμα και είναι καρφωμένα ακόμα στα κορμιά τους.
Να μην ξεχνά, την Ελλάδα που χρησιμοποίησε για την ανακοπή των βαρβάρων και τον αριθμό, των δικών μας θυμάτων, αλλά τον αριθμό  και των δικών τους θυμάτων στην Μικρασιατική Καταστροφή, εκεί στον συνωστισμό !! που τον κρύβουν επιμελώς γιατί ντρέπονται τους Γάλλους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)