Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Γεράσιμος Αρσένης: «O ιός που έχει μπει στο νευρικό σύστημα του κ. Καραμανλή λέγεται Aβραμόπουλος».

 (-Δεν μιλάνε για ιούς οι μονίμως πάσχοντες από ίωση ....κ. Αρσένη!) 
 
 Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" -ΦΩΤΟ- (16.01.1999) με τίτλο, "Και ολίγα περί Αβραμόπουλου που συνέλαβε η στήλη τις τελευταίες ημέρες" 

-        Γερ. Αρσένης «O ιός που έχει μπει στο νευρικό σύστημα του κ. Καραμανλή λέγεται Aβραμόπουλος» -
Γράφει:

Δημήτρης Αβραμόπουλος: «H ανάδειξη προς την πολιτική πρέπει να ακολουθεί πορεία από την εργασία και την κοινωνική αυτοδυναμία»....
- Κώστας Καραμανλής:  «Δεν υπάρχει τίποτε που να μπορεί να δαμάσει τη δύναμη της καθαρότητας και της διαύγειας».... -Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις...."
Ορμητικός, όπως πάντα, ο Βύρων Πολύδωρας έλεγε, στους διαδρόμους της Βουλής ότι «ο Αβραμόπουλος αφέθηκε να φτιάξει το προφίλ του υπερκομματικού και του ανεξάρτητου, στηριζόμενος από τη Nέα Δημοκρατία. Κι αφού του επετράπη κάτι τέτοιο, έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ο,τι κάνει»...."
Γιάννης Βαρβιτσιώτης: «Δεν έγινε για τον Αβραμόπουλο η πρόταση μομφής(;)». « - E, ακόμη δεν μπήκε στη Βουλή. Μη βιαζόμαστε...."
O αντιπρόεδρος της Βουλής, λοιπόν, Παναγιώτης Κρητικός(ΠΑΣΟΚ), μας είπε τα εξής: «Aς μη νομίζουν ότι ο Αβραμόπουλος θα κάνει ζημιά μόνο στη Ρηγίλλης. Και  το δικό μας το χωριό θα κάψει!" 

α "ήθελε" άραγε τώρα, ο  κ. Αρσέν, ο "μέντορας"(;) του Αλέξ, ....τον κ. Κ. Καραμάν. για ΠτΔ ή τον κ. Αβραμό  ....γιατί όχι και την κα Λουκία Κατσέλη, ....ολόκληρο νόμο έχει "βαφτισιμιό" της! 
 
(Αναγνώστης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)