Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015:ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ-149 ΜΕ 151 ΕΔΡΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ



Οπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Singular Logic, Μιχάλης Καρυώτογλου, επτά κόμματα μπαίνουν στη βουλή με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου να μένει εκτός με 2,5%. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να λάβει το 36,5% του εκλογικού σώματος και 150 έδρες. Ωστόσο το περιθώριο του στατιστικού λάθους είναι τέτοιο που ενδέχεται να γίνουν 149 ή 151. Για να έχουμε τελική εικόνα, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να περιμένουμε το τέλος της αναμέτρησης.
Επίσης, αβεβαιότητα υπάρχει μεταξύ του 3ου και του 4ου κόμματος. Εάν, δηλαδή, τρίτο κόμμα θα εκλεγεί η Χρυσή Αυγή ή το ΠΟΤΑΜΙ.
Σύμφωνα με το σύστημα ασφαλούς εκτίμησης των αποτελεσμάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 36,5%, η ΝΔ λαμβάνει 27,7%, η Χρυσή Αυγή λαμβάνει 6,3%, το ΠΟΤΑΜΙ λαμβάνει 5,9%, το ΚΚΕ λαμβάνει 5,6%, το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 4,8% και οι ΑΝΕΛ λαμβάνουν 4,7%. Εκτός της Βουλής, όπως φαίνεται, μένει το κόμμα του κ. Παπανδρέου με 2,5%.



dynati-ellada.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)