Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Το τελευταίο εξώφυλλο του Economist… “Εμπρός Μέρκελ, φτιάξε μου την ημέρα!”



Στη δημοσιότητα δόθηκε το τελευταίο εξώφυλλο του Economist, το οποίο εμφανίζει το διάσημο άγαλμα της Αφροδίτης της Μύλου να οπλοφορεί απειλώντας την γερμανίδα καγκελάριο! Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, το περιοδικό παραπέμπει στη διάσημη φράση του «βρώμικου» Χάρι Κάλαχαν, τονίζοντας τα εξής: «Εμπρός Άνγκελα, φτιάξε μου τη μέρα».


Αξίζει να σημειωθεί πως στο κύριο άρθρο του περιοδικού το οποίο συνοδεύει το ομολογουμένως εντυπωσιακό εξώφυλλο υπογραμμίζεται το εξής: : «Ήταν στην Ελλάδα που πριν από πέντε χρόνια ξεκίνησε η καταχθόνια ευρωκρίση. Επομένως είναι κλασικά ταιριαστό να είναι η Ελλάδα η χώρα από όπου θα ξεκινήσει η λύση – χάρη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου»…

Hellasforce.com

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)