Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η μεγάλη απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Published on Jul 16, 2013


Αυτή η ταινία είναι η απάντηση στην "Άβολη Αλήθεια" του Αλ Γκορ, επιδεικνύοντας μας και την άλλη πλευρά του νομίσματος γύρω από την ανθρώπινη επίδραση πάνω στην αύξηση της θερμοκρασίας της Γης, κατά πόσο είναι η ανθρώπινη παρέμβαση που παίζει ρόλο και κατά πόσο είναι μια φυσική διαδικασία; Φταίει στη πραγματικότητα το διοξείδιο του άνθρακα για αυτή την αύξηση ή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτήν; γιατί ποια θεωρείτε κάποιος αιρετικός αν υποστηρίξει αυτές τις απόψεις;
Μία ταινία που είναι απαραίτητη στο "οπλοστάσιο" της σφαιρικής άποψης.

(Αρχική πηγή : http://youtu.be/TY4t4VBZkIk από τον χρήστη: geraboldy11 αρχικός τἰτλος: The Great Global Warming Swindle (Greek Subtitles) FULL )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)