Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ζειά: Στην Ελληνόπολη της Μεσοποταμίας

Ένα πολύ σημαντικό βίντεο από την Μεσοποταμία, και την κοινή αποστολή Πατριωτικού Μετώπου, Συνεταιρισμού Αλληλέγγυον, Ελληνικής Τράπεζας Σπόρων, στα χνάρια του Μέγα Αλέξανδρου και αναζητώντας την Ζειά του Ομήρου.
Βρήκαμε 17 ποικιλίες αρχαίων, μη γεννετικά τροποποιημένων, χωρίς φυτοφάρμακα και λιπάσματα, σπόρους δημητριακών.
Τις φέρνουμε στην Ελλάδα.

Δείτε το:


Πατριωτικό Μέτωπο

1 σχόλιο:

  1. Ποιά ζειά τού Ομήρου κ. Βιτάλη μου, αφού για ζειά των Αράβων ομιλείτε. Εχετε πάθει τίποτα, μήπως σας πείραξε το ταξίδι καί οι αποστολές σας. Ευτyχως tώρα πού ανακαλύψατε το χρυσό δισκοπότηρο πρέπει να μας αποκαλύψετε καί πως το κλέψανε οι σύγχρονοι τού Ομήρου καί ψευδεπίγραφα, αφού οι Αραβες (πότε είπατε παρουσιάζονται στην Ιστορία) ανεκάλυψαν την καλλιέργεια σιτηρών, το κάναμε Ελληνικό. Τόσο γλύψιμο στον Αραβα Μουσουλμάνο καί δεν σας αποκάλυψε την μεγίστη κλοπή καί το πως δώσανε σε μας τον υπερπολύτιμο σπόρο;
    Κόφτε το δούλεμα κ. Πρόεδρε καί πείτε μας πως θα δικαιολογηθείτε σε όσους αγόρασαν σπόρο ζειάς φέτοε το Φθινόπωρο, ενώ έβλεπαν τα τσουβάλια να γράφουν FRANKCENKORN, ανακάλυψαν από τα blogs (πού είναι η φωνή λαού) ότι ο σπόρος είναι ακτινοβολημένο υβρίδιο (τουλάχιστον) , σας υποχρέωσαν να το ομολογήσετε , παράλληλα να επικαλεσθείτε τον Γερμανό ιδιοκτήτη του σπόρου (Πίτερ Φράνκ) σε ένα παραλήρημα ψευτιάς καί πολιτικαντισμού καί πείτε ξεκάθαρα σε όσους πιστεύουν ότι ο σπόρος πού τυχόν φύτρωσε φέτος ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Οσο γιά τον Ομηρο , μην πετάτε τσιτάτα σαν τα αμόρφωτα κολλεγιόπαιδα καί διαβάστε, αν όχι απο πρωτότυπο (εδώ γελάμε) , τουλάχιστον σε μετάφραση, ή κλασσικά εικονογραφημένα την Ιλιάδα και την Οδύσσεια για να διαπιστώσετε ότι καρφάκι δεν του καιγόταν του Ομήρου για τις αφέλειές σας καί τις ζειές. Ειστε υπεράνω ποταμών , είστε απίστευτος πού εφηύρατε αυτό το σενάριο . Εύγε σας (Μπράβο σας σημαίνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)