Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ - ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

 ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.  

Υποτίθεται ότι δεν είναι αληθινά, είναι μηχανικά φτιαγμένα από ένα καλλιτέχνη για ευαισθητοποίηση.



Τα genpets είναι η καινούργια ανακάλυψη της βιο-μηχανικής. Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA.  Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας. Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το κατοικίδιο ?? να ξυπνάει μετα από 20 λεπτά και ανοίγει τα μάτια του. Έχουν αίμα, οστά, μυς, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά. Ζούνε με πρωτείνες. Επίσης έχουν προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν. Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα.


Υποτίθεται ότι η εταιρεία τα έχει βγάλει για να παίζουν τα παιδιά με κάτι ζωντανό αντί για κούκλες ή άψυχα ρομποτ. Το pet μόλις ανοιχτεί θεωρεί τον κάτοχο του κάτι σαν τη μάνα του. Δείχνουν συναισθήματα. Για να μην ξεφεύγουν σε επίπεδο συμπεριφοράς τους δίνουν ναρκωτικά. Συγκεκριμένα η εταιρεία γράφει:

How are the personalities controlled?
The Genpet feeding packs are color coded and specially formulated with a custom drug mixture that can be used to control the Genpet, much like human drugs can such as Ritalin or Lithium and other behaviour modifying drugs. Thus we can calm them, or stimulate them without extra tampering to the DNA structure.
Αν νομίζετε ότι κάνω πλάκα δεν έχετε παρά να δείτε το site της Εταιρείας http://www.genpets.com/index.php.

Ακόμα καλύτερα δείτε τις "συχνές ερωτήσεις" http://www.genpets.com/faq.php για να σας φύγουν οι αμφιβολίες ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά αλλά και να διαβάσετε και άλλα τρελά όπως το ότι αν σε δαγκώσουν, πουλάνε ειδικό kit για να τους βγάζεις τα δόντια !!!.

Αναμένουν έγκριση και μετά πηγαίνουν για παγκόσμια παραγωγή.

(από μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Διαβάζοντας περισσότερο τους συνδέσμους για τα ζωντανά ανθρωποειδή, αισθανθήκαμε μια αηδία για αυτά τα τερατουργήματα, ζωντανοί οργανισμοί που δεν μοιάζουν με παιχνίδια αλλά με τέρατα, για να εξοικειωθούν τα παιδιά μας με τι; Με μελλοντικά εξελιγμένα ανθρωποειδή; Πόσο αρρωστημένος είναι αυτός που τα δημιούργησε; Η προπαγάνδα για να προωθήσουν αυτά τα τέρατα στην αγορά έχει αρχίσει μέσα από το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ θα βάλουν το χεράκι τους διαφημίζοντας τα και ο κόσμος συνηθισμένος να αγοράζει ότι του πλασάρουν θα ενεργήσει άμεσα με την αγορά του. Πρέπει όλοι να αντιδράσουμε στην δημιουργική αθλιότητα της βιο-μηχανικής τεχνολογίας, αδυνατούμε να αναπτύξουμε άλλα σχόλια, είμαστε σοκαρισμένοι .... 

11 σχόλια:

  1. είναι πράγματι σοκαριστικό, αλλά να'ναι καλά το χόλυγουντ που μας έχει εκπαιδεύσει καλά ώστε να ξέρουμε τι μας περιμένει.

    κοιτάξτε τι βρήκα στην ιστοσελίδα τους:

    Do Genpets feel pain?
    Yes. However the Genpets have limited vocal chords so they will not create a large amount of noise when disturbed.

    που σημαίνει ότι έχουμε έναν ζωντανό οργανισμό κι άμα γουστάρουμε το πλακώνουμε στο ξύλο για να ξεσπάσουμε, αλλά δεν πειράζει γιατί ούτως ή άλλως δε θα μας ενοχλήσει.

    η ηθική της Νέας Τάξης............

    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απ'ότι κατάλαβο αυτός είναι ο δημιουργός των genpets :

    http://www.brandejs.ca/details.php?view=genpets

    δε λέω ότι όλη η δουλειά του είναι "κάπως" αλλά αυτές οι δύο είναι τρομακτικές:

    http://www.brandejs.ca/portfolio/Gargoyle-Bookend

    http://www.brandejs.ca/portfolio/Misc/Living-Dead-Dolls

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ "Ανώνυμε" συμφωνούμε μαζί σου, υπάρχουν και χειρότερα από την δημοσίευση μας. Αυτό δεν είναι επιστήμη αλλά τερατουργήματα για θρίλερ, πιστεύουμε μόνο ένα αρρωστημένο μυαλό ή ένα σατανικό μυαλό θα τα δημιουργούσε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλύτερα να προσέχετε τι αναμεταδίδεται γιατί κυκλοφορεί πολύ μουφα στο διαδίκτυο

    δεν υπάρχουν αυτά που λέτε , είναι μηχανικά κατασκευάσματα και ΟΧΙ ζωντανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ "Ανώνυμε" (1 Σεπτεμβρίου 2011 11:49) πραγματικά κυκλοφορούν πολλές μούφες στο διαδίκτυο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Υπάρχουν φορές που δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν ένα θέμα είναι αληθές και εκεί χρειαζόμαστε την βοήθεια σας. Το blogspot ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υπάρχει για να μεταφέρει απόψεις νέα κλπ που αφορούν τον Ελληνισμό, την Ορθοδοξία αλλά και την ελευθερία, ποτέ δεν επιθυμήσαμε αυτές να είναι μονόπλευρες για αυτό και έχουμε ανοιχτό τον σχολιασμό για τους αναγνώστες μας.
    Στο θέμα όμως που αναρτήσαμε θα επιθυμούσαμε να μας τεκμηριώσετε την άποψη σας, επειδή μέσα στους συνδέσμους του κειμένου αναγράφονται διαφορετικά από αυτά που διατυπώνετε στο σχόλιο σας, για παράδειγμα υπάρχει αναφορά: (από την μετάφραση του Google) "Χρησιμοποιούμε μια διαδικασία που ονομάζεται «ζυγωτό Micro Injection", το οποίο είναι να γίνει γρήγορα ένα ευνοϊκό τρόπο για να συνδυάσει το DNA, ή για να εισαγάγετε ορισμένες πρωτεΐνες από διαφορετικά είδη. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκε το 1997 για να splice ποντίκια με bioluminescent μέδουσες (link) και έκτοτε έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία λαμπερό κουνέλια, χοίροι, τα ψάρια, και τους πιθήκους (link). Από τότε, το ανθρώπινο DNA έχει εγχυθεί σε κουνέλια, οι χιμπατζήδες, αράχνη DNA σε πρόβατα, και τώρα, Genpets έχουν φτάσει!
    Διαβάστε ιστοσελίδα του National Geographic για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ανθρώπινα υβρίδια ζώων (link)."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητέ ανώνυμε που λες ότι τα genpets είναι μηχανικά κατασκευάσματα και όχι ζωντανά, το logo της εταιρείας που τα κατασκευάζει είναι Bio-Genica, Genetic Engineering and Manufacturing, το οποίο σημαίνει "Γενετική Μηχανική και Κατασκευή".

    τι είναι η Γενετική Μηχανική;
    πρόχειρη μετάφραση από εδώ:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_engineering

    Η γενετική μηχανική, καλείται επίσης γενετική τροποποίηση, είναι ο απευθείας ανθρώπινος χειρισμός ενός οργανικού γονιδιώματος με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας DNA. Εμπεριέχει την εισαγωγή ξένου DNA ή συνθετικών γονιδίων στον οργανισμό που θέλουμε. Η εισαγωγή νέου DNA δεν απαιτεί τη χρήση κλασσικών γενετικών μεθόδων, παρ'όλ'αυτά χρησιμοποιούνται παραδοσιακές μέθοδοι εκτροφής για τη διάδοση και τον ανασυνδυασμό των οργανισμών.

    --------

    επίσης, ο online κατάλογό τους στη σελίδα 7 λέει ξεκάθαρα ότι είναι "living pets...modified", ζωντανά κατοικίδια, τροποποιημένα.

    στο πρώτο μου σχόλιο αναφέρεται (στα αγγλικά) ότι αυτά τα κατοικίδια νιώθουν πόνο - ΠΟΝΟ. αυτό σημαίνει ότι αν είναι μηχανικά κατασκευάσματα είναι τόσο εξελιγμένα που νιώθουν πόνο, ή ότι είναι ΖΩΝΤΑΝΑ κατασκευάσματα.

    είναι και πολλά άλλα που μπορεί να σχολιάσει κανείς όταν διαβάσει τις ιστοσελίδες των genpets και του δημιουργού τους.

    φιλικά,

    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λοιπόν συνεχίζοντας το ψάξιμο φαίνεται ότι μοιάζει με καλοστημένη μούφα. δηλαδή φαίνεται να είναι μούφα το γεγονός ότι τα genpets έχουν οργανικό DNA.

    το άρθρο που έχετε αναρτήσει εδώ, έχει ως υπότιτλο "Υποτίθεται ότι δεν είναι αληθινά, είναι μηχανικά φτιαγμένα από ένα καλλιτέχνη για ευαισθητοποίηση."
    νομίζω ότι αυτό ακριβώς είναι. ευαισθητοποίηση, προβληματισμό.
    εγώ προβληματίστηκα αρκετά πάντως. δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα βέβαια.

    αν αλλάξει κάτι σ'αυτό που βρήκα θα επανέλθω.

    ------------

    ρίξτε μια ματιά εδώ:

    http://www.glofish.com/faq.asp

    (έχει προστεθεί γονίδιο φθορισμού σε ψάρια)

    http://www.allerca.com/index.html

    (εταιρία παράγει υπο-αλλεργικές γάτες και σκύλο για ανθρώπους που είναι αλλεργικοί)

    αυτά τα δύο φαίνονται αληθινά.

    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι παρά ένα καλοστημένο ψυχολογικό τεστ!

    Η εταιρία δεν υπάρχει! Μετά από τόσα χρόνια θα υπήρχε κάπου κάποιο βίντεο με αυτά εν δράση ... αλλά δεν υπάρχει τίποτα.


    http://www.snopes.com/critters/crusader/genpets.asp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ "Ανώνυμε" (6 Σεπτεμβρίου 2011 - 11:01 π.μ.),
    Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας και την ενημέρωση σας, για τα genpets γνωρίζουμε την ύπαρξη τους λίγα χρόνια πριν, μπορεί να μην έχουν βγει στο εμπόριο ακόμα, αλλά με την κατάλληλη προπαγάνδα - διαφήμιση και με την δημιουργία εξελιγμένων προϊόντων μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα φτιαξω και γω ενα site που λεει οτι η Ελλαδα ειναι στο φεγγαρι. Ξυπνατε ρε και κρινετε λιγο οτι διαβαζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Anthropoeidi...ti eine afta pali;;Ti allo tha vgaloune ithela naxera..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)