Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Το Jason - Αντιγόνη, η ΕΡΤ και η εν υπνώσει Εκκλησία.

Η δημόσια, κρατική ΕΡΤ, η οποία έχει αποκλείσει παντελώς τους Έλληνες Εθνικιστές και κάθε αναφορά της σε αυτούς, είναι σχεδόν πάντοτε προς δυσφήμιση τους, εσχάτως παρουσίασε έναν άνδρα, ονόματι Jason - Αντιγόνη, ως ουδέτερο φύλο!


Πληροφορηθήκαμε λοιπόν από την ΕΡΤ, ότι το Jason - Αντιγόνη, θα είναι υποψήφιο Περιφερειακός σύμβουλος.

Όμως ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, δεν κράτησε καθόλου ουδέτερη στάση. Αφού
ευθύς εξαρχής υπερασπίστηκε το Jason - Αντιγόνη, λέγοντας ότι δεν είναι ένα τέρας, ούτε ευτελίζει την πολιτική. Προφανώς για την ΕΡΤ, οι μόνοι οι οποίοι είναι τέρατα, είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, διότι ευτελίζουν την ανθελληνική πολιτική και γι αυτό τους έχει αποκλείσει από τις συχνότητες της.

Μέσα στα 12 λεπτά παρουσίασης, πέρα από όλες τις έννοιες της Νέας Τάξης και της Νέας Εποχής, ακούσαμε ότι η Εκκλησία κηρύττει ρητορική μίσους!

Ευτυχώς, ο Αρχιεπίσκοπος που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν πήρε θέση. Διότι το πιθανότερο είναι ότι συμφωνεί με το Jason - Αντιγόνη, περί της ρητορικής μίσους από την Εκκλησία.

Αλλά από τους υπόλοιπους Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, δεν βρέθηκε ούτε ένας να απαντήσει με θεολογικά επιχειρήματα από την Αγία Γραφή, περί του θέματος;

Δυστυχώς στον χώρο της Εκκλησίας, κυριαρχεί η άποψη, ότι αφού η ΕΡΤ μεταδίδει ακόμα την Θεία Λειτουργία της Κυριακής και το κυριότερο αφού οι Ιερείς συνεχίζουν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι και να πληρώνονται από το Κράτος, δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι όλα καλά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν η Εκκλησία στεκόταν στο ύψος της, δεν θα ήταν έτσι ούτε η ΕΡΤ, ούτε η Ελληνική κοινωνία.

Ο Αρχιερείς, πρώτα από όλα να κατανοήσουν ότι η Εκκλησία, δεν είναι μια δημόσια υπηρεσία του Κράτους.

Είναι ένας Θεανθρώπινος οργανισμός, που έχει ως κεφαλή, τον μόνο αληθινό Θεό, τον Ιησού Χριστό.

Η Εκκλησία λοιπόν, πρέπει επιτέλους να ορθώσει το ανάστημα της και να πάψει να υποβιβάζει τον εαυτό της, έναντι του Κράτους, το οποίο αποτελεί ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της προδοτικής υποταγής, αποτελούν σχεδόν άπαντα τα επίσημα εκκλησιαστικά έγγραφα. Στα οποία πάντοτε οι πρώτες λέξεις που αναγράφονται είναι Ελληνική Δημοκρατία.

Έτσι θέλουμε την Εκκλησία; Όχι! Όπως έλεγε κι ο μακαριστός Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης, θέλουμε Εκκλησία ελευθέρα και ζώσα!

Με την βοήθεια του Θεού, θα αγωνιστούμε μέχρι εσχάτων γι αυτό.

Καλή μετάνοια στο Jason - Αντιγόνη και στην ΕΡΤ. Η οποία ας μετονομαστεί καλύτερα σε ΝΡΤ Νεοταξική Ραδιοφωνία Τηλεόραση. Της ταιριάζει καλύτερα αυτό το όνομα.

Ρένα Δούρου, αυτό το έβαλες υποψήφιο;



Αν όχι, βάλε κι αυτό υποψήφιο επειγόντως.
Και να το παρουσιάσει κι αυτό η ΕΡΤ, οπωσδήποτε.

(Εστάλη από αναγνώστη)

2 σχόλια:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)