Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ... Ο Πούτιν είναι αδίστακτος !

Υπέγραψε  το νόμο για την εισαγωγή του ψηφιακού φασισμού στη Ρωσία/

"Αποδεικνύεται ότι ένας« ατομικός προσωπικός λογαριασμός »είναι ένα ηλεκτρονικό έγγραφο που περιέχει πληροφορίες σχετικά με ένα καταχωρημένο πρόσωπο αποθηκευμένο σε πληροφοριακούς πόρους Πανρώσικου ιδρύματος συντάξεων  · καθορίζεται ότι ο« αριθμός ασφάλισης ενός ατομικού λογαριασμού »είναι ένας μοναδικός αριθμός που χρησιμοποιείται για τη διεκπεραίωση πληροφοριών σχετικά με ένα άτομο στο άτομο (προσωποποιημένη) λογιστική καθώς και για ταυτοποίηση και πιστοποίηση πληροφοριών σχετικά με φυσικό πρόσωπο κατά την παροχή κρατικών και δημοτικών υπηρεσιών και την εκτέλεση κρατικών και δημοτικών καθηκόντων.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, ανοίγεται ατομικός προσωπικός λογαριασμός για κάθε πολίτη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς και για κάθε αλλοδαπό πολίτη και κάθε ανιθαγενή που διαμένει μόνιμα ή προσωρινά στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


Ομοσπονδιακός νόμος της 31.12.2017 N 482-FZ "Περί τροποποιήσεων ορισμένων νομοθετικών πράξεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας" Άρθ. 4 τίθεται σε ισχύ στις 30/6/2018.



Άρθρο 4 2) Στο άρθρο 7: α) Να προστεθεί με την παράγραφο 1.4-3 το ακόλουθο περιεχόμενο:

"1.4-3 Ο προσδιορισμός του αντιπροσώπου του πελάτη, του δικαιούχου και του πραγματικού δικαιούχου δεν πραγματοποιείται κατά τον προσδιορισμό του πελάτη - ατόμου κατά τον τρόπο που προδιαγράφεται στην παράγραφο 5.8 του παρόντος άρθρου."

5.8. Οι τράπεζες που πληρούν τα κριτήρια των παραγράφων 2 έως 4 της παραγράφου 5.7 του παρόντος άρθρου έχουν το δικαίωμα να ανοίγουν και να διατηρούν λογαριασμούς (καταθέσεις) πελατών-προσώπων, να παρέχουν δάνεια σε πελάτες-ιδιώτες και επίσης να μεταφέρουν κεφάλαια σε τέτοιους λογαριασμούς για λογαριασμό τους χωρίς την προσωπική τους παρουσίας μετά την αναγνώριση των πελατών - ατόμων με την καθιέρωση και επιβεβαίωση της ακρίβειας των πληροφοριών που τους ορίζονται από τον παρόντα ομοσπονδιακό νόμο, χρησιμοποιώντας ένα ενιαίο σύστημα αναγνώρισης και την πιστοποίηση ταυτότητας και ένα ενιαίο βιομετρικό σύστημα σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο της 27ης Ιουλίου 2006 N 149-FZ "για την πληροφόρηση, τις τεχνολογίες των πληροφοριών και την προστασία των πληροφοριών", μόνο εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1) ένα άτομο δεν είναι άτομο που περιλαμβάνεται στον κατάλογο των οργανισμών και των ατόμων για τα οποία υπάρχει πληροφόρηση σχετικά με τη συμμετοχή τους σε εξτρεμιστικές δραστηριότητες ή τρομοκρατικές ενέργειες ή ένα άτομο για το οποίο ένας διυπηρεσιακός συντονιστικός φορέας που εκτελεί λειτουργίες για την αντιμετώπιση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας σχετικά με τη δέσμευση (κλείδωμα) χρημάτων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων.
2) η τράπεζα δεν έχει υποψίες σχετικά με τον πελάτη ή τη συναλλαγή αυτού του πελάτη ότι σχετίζεται με τη νομιμοποίηση (πλύση) ποινικών προϊόντων ή τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)