Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ποιός ΥΠΟΚΙΝΕΙ τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;…



Προ ολίγων ημερών σας είχαμε μεταφέρει τις δηλώσεις του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων με το ΚΚΕ, Νίκου Σοφιανού, σχετικά με τις σχέσεις του Τζορτζ Σόρος με τον Σταθμό Λαρίσης, ενώ χθες θέσαμε…
κάποια ερωτήματα σχετικά με τη σχέση που μπορεί να έχουν οι ΜΚΟ του πολυεκατομμυριούχου με την ένταση στον σταθμό και εάν κάποιοι ξεσήκωσαν τους αλλοδαπούς και τους οδήγησαν εκεί:

Ένα βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα ίσως μας δίνει μια απάντηση στα ερωτήματα αυτά. Στο βίντεο δεν βλέπουμε πρόσωπο, όμως ακούμε κάποιον να καθοδηγεί και να ξεσηκώνει τους αλλοδαπούς οι οποίοι κάθονται γύρω του και τον χειροκροτούν.
Πέρα από αυτό το βίντεο υπάρχει και ένα άλλο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί, δηλαδή ποιός είναι πίσω από τα μηνύματα που εστάλησαν στους λαθρομετανάστες και τους οδήγησαν να εξεγερθούν;
Δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντήσουμε με σιγουριά όμως όλοι μπορούμε να υποψιαστούμε τί συμβαίνει…

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)