Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

“Ζήτω το Πακιστάν” αναφωνεί ο Δ.Βίτσας σε πλήθος ωρυόμενων Πακιστανών στην Αθήνα

Σχόλιο ιστολογίου:
μέσα από αυτό το βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται το σχέδιο της διάβρωσης του Ελληνισμού, της κουλτούρας, του πολιτισμού μας, από εισβολείς (όχι πρόσφυγες) που εισήγαγε και στήριξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Είμαστε χαμένοι σαν έθνος, η Ελλάδα πεθαίνει από την εσχάτη προδοσία των πολιτικών. Δεν είναι πλέον πείραμα η πολυπολιτιμικότητα στη χώρα, είναι η σκληρή αλήθεια, είναι η ισλαμοποίηση μας, είναι ο βιασμό μας...   


Ανατριχιαστική ομιλία του Υπουργού Μεταναστευτική πολιτικής Δημήτρη Βίτσα σε τεράστιο πλήθος ωρυόμενων Πακιστανών στην Αθήνα, στους οποίους υπόσχεται λήψη ελληνικής υπηκοότητας και τα πάντα όσα. Η ΠΦΑ και ο κ. Βίτσας, που έχει ξεπεράσει πλέον την Τασία, έχουν φροντίσει να τους παρέχεται στέγη, τροφή, επιδόματα τα πάντα, δικαιώματα, χωρίς υποχρεώσεις για στράτευση, φορολόγηση κλπ. Την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες χάνουν τα σπίτια τους, δεν έχουν ρεύμα και πολλοί πεινάνε.

Αξίζει δείτε το φοβερό βίντεο για να ανατριχιάσετε, βλέποντας μπροστά την Ελλάδα του μέλλοντος. Και να το αναπαράγετε. Το αλαλάζων πλήθος των

ανδρών Πακιστανών Μουσουλμάνων εισβολέων στη χώρα μας που χάνουμε, φωνάζει “ζήτω το Πακιστάν”. Και ο αρμόδιος Υπουργός, υποδοχέας των παράνομων εποίκων στους οποίους στέλνει ανοιχτό προσκλητήριο, επαναλαμβάνει και αυτός “ζήτω το Πακιστάν”, μια χώρα που είναι η καλύτερη σύμμαχος της Τουρκίας.

Στο ίδιο βίντεο θα δείτε τις γυναίκες των εισβολέων που γεννάνε πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι ενός των Ελληνίδων, να κάθονται χωριστά, γιατί έτσι επιτάσσει η Ισλαμική Σαρία. Οι φεμινίστριες και οι “δικαιωματιστές” του ΣΥΡΙΖΑ στην προκειμένη περίπτωση τηρούν σιγήν ιχθύος.

Ο αξιότιμος κύριος Βίτσας τους προτρέπει να σπεύσουν να πολιτογραφηθούν άμεσα ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν τους ευεργέτες τους της ΠΦΑ. Και φυσικά να ανοίξουν τον δρόμο για την Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας με επαναφορά του Οθωμανικού ζυγού. Αλλά το επίσης τραγικό είναι ότι, η ΝΔ τηρεί και αυτή σιγήν ιχθύος σε όλα αυτά. Αλίμονό σου πατρίδα σε τι χέρια έχεις πέσει.


odosdrachmis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)