Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΔΙΑΣΑΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ Email: info@syntagma-dialogos.gov.gr ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ http://www.syntagma-dialogos.gov.gr/ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΔΙΑΣΑΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ Email: info@syntagma-dialogos.gov.gr ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ http://www.syntagma-dialogos.gov.gr/ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΟΨΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ).  (ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΩΦΕΛΙΜΟ).

ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΑΘΕΑ ΥΛΙΣΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ… ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ) ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΟΥ ("Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς").
hellas33.jpg
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΛΙΣΤΕΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ, ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ: "Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς".  
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://www.syntagma-dialogos.gov.gr/?page_id=20111 ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ http://www.syntagma-dialogos.gov.gr/wp-content/uploads/erotimata_B_fasis.pdf ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ:  «Γ. Σχέση κράτους – εκκλησίας  1) Θεωρείτε ότι η διάταξη του Συντάγματος που προβλέπει αποκλειστικά θρησκευτικό όρκο για τον εκλεγέντα ΠτΔ πρέπει να:  άρθρο 33   α. Καταργηθεί   β. Διατηρηθεί  γ. Δεν γνωρίζω/ Δεν απαντώ.   2) Το Σύνταγμά μας προβλέπει ότι μεταξύ άλλων βασικός σκοπός της παιδείας είναι και η ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης. Θεωρείτε ότι η διάταξη αυτή θα πρέπει: άρθρο 16  α. Καταργηθεί   β. Να παραμείνει ως έχει   γ. Δεν γνωρίζω/ Δεν απαντώ.  3) Θεωρείτε ότι το Σύνταγμα πρέπει να εξακολουθεί να ρυθμίζει  το καταρχήν καθεστώς διοίκησης της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Ιησού: άρθρο 3   α. Ναι    β. Όχι   γ. Δεν γνωρίζω/ Δεν απαντώ. Διατυπώστε ελεύθερα τις απόψεις σας για τα θέματα που θίγονται στην παραπάνω ενότητα (όριο 1.000 χαρακτήρες)».  ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!  ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΥΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 3 ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΩΣ «ΙΗΣΟΥΣ» ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ «ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ» ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΦΟΥ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ «ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ».  
«TMHMA Β  
Σχέσεις Eκκλησίας και Πoλιτείας
Άρθρo 3  1. Eπικρατoύσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατoλικής Oρθόδoξης Eκκλησίας τoυ Xριστoύ. H Oρθόδoξη Eκκλησία της Eλλάδας, πoυ γνωρίζει κεφαλή της τoν Kύριo ημών Iησoύ Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δoγματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινoύπoλης και με κάθε άλλη oμόδoξη Eκκλησία τoυ Xριστoύ· τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τoυς ιερoύς απoστoλικoύς και συνoδικoύς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Eίναι αυτoκέφαλη, διoικείται από την Iερά Σύνoδo των εν ενεργεία Aρχιερέων και από τη Διαρκή Iερά Σύνoδo πoυ πρoέρχεται από αυτή και συγκρoτείται όπως oρίζει o Kαταστατικός Xάρτης της Eκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων τoυ Πατριαρχικoύ Tόμoυ της κθ΄ (29) Ioυνίoυ 1850 και της Συνoδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίoυ 1928».

1oikoumenismos.jpg

ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΩΣ Ή ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ 300 ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΔΕΞΙΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΥΛΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (αυτόματο διαζύγιο για την διάλυση της Οικογένειας, νόμος που προωθεί τις εκτρώσεις-δολοφονίες, "Σύμφωνο Συμβίωσης των σοδομιστών ομοφυλόφιλων", νόμος που επιτρέπει ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ την παρά φύση αλλαγή φύλου από ανήλικους 15 ετών!, κατάργηση του ομολογιακού ορθόδοξου χαρακτήρα των θρησκευτικών ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ, "ένταξη" της Μόνης Αληθινής Μίας Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας μας στο αντίχριστο Παγκόσμιο Συμβούλιο Παναιρετικών "εκκλησιών" των προτεσταντών από το 1948! και άλλες μέγιστες προδοσίες και της οικουμενιστικής αιρετικής εκκλησιαστικής διοίκησης και "δυστυχώς του ακατήχητου λαού" που θα δούμε παρακάτω αναλυτικά...).
ΓΙΑΤΙ ΟΙ 300 ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ «ΕΠΑΡΚΩΣ» ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ «ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΓΙΟΙ» ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ (ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ) ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ «ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ» ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΩΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ…  ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ) ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς;» (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18, ΣΤΙΧΟΣ 8).
Η αληθινή Ορθόδοξη Πίστη οδηγεί στην σωτηρία της αθάνατης ψυχής μας με την Χάρη του Θεού μόνο όταν την εκφράζουμε με πράξεις.  Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος παραλογισμός από την κατάσταση εκείνη κατά την οποία τα έργα ενός ανθρώπου είναι αντίθετα με τα λόγια του, δηλαδή, την "θεωρητικά" μόνο εκφρασμένη αληθινή Ορθόδοξη Πίστη του και ενώ λέει ότι πιστεύει στην Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία είναι η Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού ταυτόχρονα έχει "εκκλησιαστική κοινωνία" με τις "αιρέσεις-παρασυναγωγές" των παπικών, προτεσταντών, μονοφυσιτών και άλλων αμετανόητων αιρετικών που διαστρεβλώνουν τον Άγιο Λόγο του Θεού ακόμα και αλλόθρησκων τις όποιες αναγνωρίζει στο όνομα δήθεν της αγάπης και ονομάζει "αδελφές εκκλησίες", στο πλαίσιο της αντίχριστης παναίρεσης πανθρησκείας του οικουμενισμού https://www.youtube.com/watch?v=vdx11IBJrc8 ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)