Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκαλεί ζητώντας την σύλληψη της.

Σχόλιο ιστολογίου:
μπορεί να συμπαθούμε την Ζωή, αλλά η υποκρισία πάει σύννεφο, όπως όταν ο Τσίπρας έλεγε δεν πληρώνει ΕΝΦΙΑ, απλά η Ζωή είναι δικηγόρος και ως γνωστών δεν τους πάνε αυτόφωρο, λόγω της ιδιότητας τους. 
Το να περιμένει να την συλλάβουν είναι ένα ακόμα ψέμα για να δημιουργήσει εντυπώσεις, όμως μαζί της μπορεί κανείς να παρασυρθεί και αν βρεθεί στην φυλακή τι θα κάνει η Ζωούλα μας;
Το βέβαιο είναι ότι τουλάχιστον υπάρχει ένας (μία) δικηγόρος που αντιδρά στους πλειστηριασμούς ή άλλοι δικηγόροι τι κάνουν άραγε; το ξύνουν;  


Χείμαρρος η Ζωή: Ο Τσίπρας νομοθετεί παραμονές Χριστουγέννων τη φυλάκιση συμπολιτών μας ενώ χαρίζει εκατομμύρια - Θα περιμένω να με συλλάβετε


Freepen.gr - Χείμαρρος για άλλη μια φορά η τ. πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου που χτύπησε με δεύτερο βιντεομήνυμα μέσω facebook τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Η κ. Κωνσταντοπούλου σφάζει με το βαμβάκι τον πάλαι ποτέ συνοδοιπόρο της σημειώνοντας πως νομοθετεί παραμονές Χριστουγέννων τη φυλάκιση συμπολιτών μας. Η ίδια πάντως δηλώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κατά των πλειστηριασμών.

Επίσης απαντά στο πως βρέθηκε στο τιμόνι της Βουλής αντί για το υπουργείο Δικαιοσύνης. Μιλά για ένα πειθήνιο διάδοχό της ενώ χαρακτηρίζει ως κοπάδι προβάτων τη σημερινή κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ως κοπάδι προβάτων.



freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)