Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Και όμως ο κόσμος δεν γίνεται πιο ασφαλής με τις κάμερες!

Έχει πήξει ο πλανήτης με το μάτι του μεγάλου αδελφού… 

Στην Κίνα στόχος τους είναι να τοποθετήσουν τόσες κάμερες ώστε να φτάσουν στον αριθμό που σε ανατριχιάζει μία κάμερα ανά δύο άτομα!
Το παραμύθι του θεάτρου που ζούμε θέλει να μας πείσει ότι οι κάμερες χρησιμοποιούνται και είναι αναγκαίες για την ασφάλειά μας!
Συνήθως όταν κάνεις μία πράξη, όταν κάνεις ένα πείραμα βγάζεις το συμπέρασμα σου αν είναι λειτουργικό η συμφέρον από το αποτέλεσμα…
Στην προκειμένη περίπτωση της παρακολούθησης του πολίτη για την “προστασία” του υπάρχουν δύο τρανές αποδείξεις ότι ο μεγάλος αδερφός έχει αποτύχει
Το 2001 ογδόντα πέντε κάμερες ασφαλείας απέτυχαν στο να καταφέρουν να

πιάσουν έστω και ένα δευτερόλεπτο το αεροπλάνο που έπεσε στο Πεντάγωνο
Το 2017 2000 κάμερες ασφαλείας απέτυχαν στο να πιάσουν Έστω για ένα δευτερόλεπτο έναν 60χρονο ο οποιος μετέφερε 47 πολυβόλα δύο βάσεις για αυτά πυρομαχικά και κάμερες!



Θα μπορούσες να πεις γιατί δεν έχεις δει το δάσος αλλά κοιτάς το δέντρο ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που οι κάμερες ασφαλείας έχουν βρει τους ενόχους ή έχουν σώσει κάποια ζωή…
Το θέμα είναι να καταλάβεις ότι όλα τα εργαλεία έχουν διπλή φύση… Το νυστέρι μπορεί να θεραπεύσει αλλά μπορεί και να σκοτώσει..
Και οταν τα εργαλεία αυτά τα χρησιμοποιούν αυτοι που σε βλέπουν σαν εμπόρευμα, σαν καταναλωτικο ζωο… Τότε να σαι σίγουρος ότι οι κάμερες ασφαλείας Δεν είναι μόνο για την ασφάλειά σου αλλά και για πολλά άλλα πράγματα που ούτε καν μπορεί να τα σκεφτείς!
Το παράδειγμα που χρησιμοποιήσα είναι χιουμοριστικό αλλά ταυτόχρονα και αληθινό μονο που σου δειχνει αλλες ανατριχιαστικες αληθειες μήπως και με αυτό τον τρόπο ξυπνήσω μέσα σας το αίσθημα της Ελευθερίας το οποίο έχει κοιμηθεί μαζί με τον βάτραχο Πρίγκιπα και την ωραία κοιμωμένη!

Stranger


Το είδαμε στο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)