Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Εμφύλιος στα συριζοτρόλ!

60 λεπτά τη φορά παίρνουν τα συριζοτρόλ. Τη στιγμή που στη Φυλής η ταρίφα είναι 20 ευρώ. Πόσο άδικο.
Thanassis Chimonas 



Τις τελευταίες μέρες στο Twitter μαίνεται ένας άτυπος εμφύλιος πόλεμος. Σε αυτόν συμμετέχουν τα γνωστά έμμισθα συριζοτρόλ και κάποια πρώην «συντρόφια» τους που εσχάτως «αυτομόλησαν». Το γιατί το έκαναν αυτό, άγνωστο. Το πιο πιθανό είναι να έληξε κάποια σύμβαση μετακλητού την οποία απολάμβαναν. Για να κάνουμε λιγάκι χιούμορ ας υποθέσουμε πως απλώς έχουν τύψεις.



Επικεφαλής των όψιμων αυτών «ανταρτών» είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Εddie‏ @N0nServ1am ο οποίος από εκεί που εξυμνούσε (κεκαλλυμένα- έτσι το
κάνουν οι επαγγελματίες προπαγανδιστές) τον Αλέξη Τσίπρα ανακάλυψε ξανά τις χαρές της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, «δίνοντας» παράλληλα τους πρώην συναδέλφους του. Εκείνοι φυσικά, του απάντησαν με τον γνωστό συριζαίικο τρόπο: σεξουαλικές βρισιές και χαρακτηρισμοί του τύπου «Αδωνοτρόλ» (!) και «Κουμμούνι» (!!!)

Για τη συνέχεια liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)