Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Η Γαλλία είναι η κύρια αιτία της λαθρομετανάστευσης, να αναλάβει την ευθύνη της.

Σχόλιο ιστολογίου:
χρόνια λέμε ότι την τρομοκρατία στην Συρία την δημιούργησε η Δύση και ιδιαίτερα η Γαλλία, αφού αυτή στήριξε τους αντικαθεστωτικούς (το ISIS), για να ρίξουν τον Άσαντ.
Με το χάος της λαθρομετανάστευσης, η Ευρώπη δημιούργησε ένα ακόμα πρόβλημα για να έχει φτηνό εργατικό δυναμικό αλλά και για να παίρνει μέτρα κατά της τρομοκρατίας (έλεγχοι στα αεροδρόμια - στις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών - την κατάργηση των μετρητών - την παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιών κλπ) για να ελέγξουν τους λαούς της Ευρώπης.
Όμως το ανήθικο είναι ότι σκότωσαν χιλιάδες αθώους, γυναικόπαιδα και όσοι σώθηκαν από το μακελειό και την Συριακή γενοκτονία, δήθεν τους περιθάλπουν στην Ευρώπη, μέσα στις σύγχρονες Ναζιστικές φυλακές (Hot Spot) στην Ελλάδα, γιατί έτσι πρέπει, να υπάρχει πόνος και αυτοί που τους βομβάρδισαν να δείχνουν την ανωτερότητα τους, της δημοκρατικότητα και την υπεράσπιση της ελευθερίας, υποκριτικά και αναίσχυντα.
Τι έγινε τώρα ο Τσίπρας δεν λέει : "Αμερικάνοι οι φονιάδες των λαών" η απλά μεταλλάχτηκε σε ένα γλοιώδες υποκείμενο που γλύφει ότι βρει μπροστά του, για να ανέβει στην πολιτική καριέρα του, το μεγάλο μηδέν που έγινε πρωθυπουργός.    

Ηχηρή απάντηση έδωσε το Χαλέπι στο Γάλλο πρόεδρο και τα παπα-γαλάκια του - Χιλιάδες στους δρόμους
Freepen.gr - Χιλιάδες Σύριοι κάτοικοι του Χαλεπίου έδωσαν βροντερό "παρών" στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από την ολοκληρωτική απελευθέρωση της πόλης από τους τρομοκράτες ισλαμιστές.

Λαός, μαθητές, νεολαία, στρατός και αρχές δίνουν ηχηρή απάντηση σε βουτυρομπεμπέδες τύπου Μακρόν που ξεχνά ή δεν έμαθε ακόμη ότι στην αρχή του πολέμου είχαν συλληφθεί Γάλλοι πράκτορες που σχετίζονταν με τους τρομοκράτες.
















freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)