Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Πέρσες έκοψαν τις γλώσσες των Ελλήνων για να μη μιλάνε ελληνικά

Σχόλιο ιστολογίου:
το ίδιο πραγματοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με νόμους και συνοπτικές διαδικασίες μας κόβει κάθε μορφής έκφρασης, διατύπωσης απόψεων και ελευθερίας λόγου, μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις απαιτεί και συγκεκριμένο τρόπο έκφρασης που προσδιορίζεται σε κώδικες δεοντολογίας, όπως κομμένες οι μούντζες από τους οδηγούς, κομμένη η αναφορά μας δημόσια στους λαθρομετανάστες, κομμένος ο εκνευρισμός των καταναλωτών όταν επικοινωνούν με τον πωλητή.
Επιπρόσθετα υπάρχει καθημερινή προπαγάνδα να δεχτούμε την ανωμαλία και την διαστρέβλωση της θρησκείας, αλλά και τα ήθη και έθιμα της χώρας, επειδή η Ελλάδα έγινε προτεκτοράτο της Γερμανίας, πρέπει να έχουμε τις ίδιες απόψεις με αυτούς τους απολίτιστους ...   

Όταν οι Πέρσες έκοψαν τις γλώσσες των Ελλήνων της Καππαδοκίας για να μη μιλάνε ελληνικά - Γλύτωσε μόνο το Μελεχουμπί

Πρώτα ξεμαθαίνεις την γλώσσα σου και μετά αλλάζεις θρησκεία...


Το είδαμε στο: koukfamily.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)