Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ισχύς εν τη ενώσει


ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΜΕΛΛΟΝ

Μέσα στο ελληνικό διαδίκτυο, βρίσκουμε αξιόλογες, αλλά μοναχικές φωνές Ελλήνων Πατριωτών, ατόμων που ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτήν την χώρα και πιστεύουν στις Αξίες και στα Ιδανικά που διέπουν το Ελληνικό Έθνος ανά τους αιώνες. Φωνές όμως βοώντων εν τη ερήμω!

Κάνουμε από την μικρή αυτή γωνιά, μια πρόταση ενότητος, που σκοπό έχει να στεγαστούν όλες εκείνες οι Ελληνικές Φωνές, ανθρώπων που έχουν ξυπνήσει και έχουν αποτινάξει τα δεσμά της καθεστωτικής προπαγάνδας, βλέποντας τα πράγματα μέσα από το πρίσμα της Λογικής και της Αλήθειας, Ελλήνων που πιστεύουν το αρχαίο: «ενδέχεται άλλως έχειν» και είναι έτοιμοι να συζητήσουν καλόπιστα την άλλη άποψη, με επιχειρήματα και όχι άναρθρες κραυγές.

Προτείνουμε δηλαδή, την δημιουργία μιας διαδικτυακής «εφημερίδας», η οποία θα στεγάσει, ως συντάκτες της, όλους εκείνους που μέχρι σήμερα είτε επειδή δεν τους δόθηκε η δυνατότητα είτε γιατί υπήρξε προσωπική τους προτίμηση, δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζικότερα τις απόψεις τους και πιο οργανωμένα με τους υπόλοιπους συμπατριώτες τους, που πιστεύουν στα ίδια ιδανικά και έχουν τις ίδιες εθνικές αξίες. 

Το εγχείρημα είναι ασφαλώς δύσκολο και όπως όλα τα εγχειρήματα κρύβει τους κινδύνους και τα ρίσκα του, όμως αν εμείς, οι ελληνόψυχοι, οι εθνικόφρονες αν προτιμάτε, δεν κάνουμε έστω την προσπάθεια να ενωθούμε και μέσα από ένα εθνικό δίκτυο ενημερώσεως να προβάλλουμε και να γνωστοποιήσουμε όλα όσα έχουν πραγματική αξία και αποτελούν την Αλήθεια και όχι την Προπαγάνδα, τότε ποια αξία έχει η μοναχική προσπάθεια; Για να τα διαβάζουμε μόνοι μας;

Η πρόταση είναι απλή: δημιουργία ενός Εθνικού Ιστολογίου (σε μορφή διαδικτυακής εφημερίδας) με διαχειριστές τους παλαιότερους μπλόγκερς και συντάκτες τους υπολοίπους (εμού ως απλού συντάκτου). Δέσμευσή μας να είναι η Αξιοπιστία στην Είδηση, η απόλυτη Ανεξαρτησία από οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα, η Προώθηση των Εθνικών Ιδεών και του υγιούς τμήματος της ελληνικής Νεολαίας. 

Θα μπορούσε να γίνει, πρέπει να γίνει και ας αποτύχει. Οι Έλληνες έκαναν περίπου τριάντα επαναστάσεις προ του 1821, όλες απέτυχαν, αλλά δεν σταμάτησαν. Και μιλάμε για επαναστάσεις αληθινές με αίμα, όχι ψηφιακές! 

Ας δώσουμε το καλό παράδειγμα και ας προωθήσουμε τούτη την ιδέα που μόνο σκοπό έχει την Ενότητα του Εθνικού Πατριωτικού Χώρου, όσων δηλαδή πιστεύουν ότι η Ελλάς δεν είναι απλά μια χώρα, αλλά είναι μια Μεγάλη Ιδέα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)